Bejelentkezés

Ajánlat képviselő és polgármester jelöltségre készülőknek

Tisztelt jelöltségre készülők!

Bemutatkozási lehetőséget ajánlok mindenkinek aki a 2014-es önkormányzati választásokon akár testületi tag, akár polgármester jelöltként tervezi megmérettetni magát Cserszegtomajon.

Cél a versenyben lévő jelöltek bemutatása egy helyen. Ezzel a választópolgárok döntését kívánom segíteni.

Honlapomat naponta 40-100 látogató keresi fel. 

Feltételek:

- A megjelenés ingyenes.

- Amennyiben a cikk a lentieknek megfelel, megjelenik a honlapon. Akkor is ha nem értek egyet a benne leírtakkal.

- Honlapomon külön cikk jelenik meg jelöltenként egy külön kategóriában, hogy könnyen megtalálható legyen. A választásokig a bemutatkozó cikkeket kiemelt fejléc fogja "reklámozni".

- A cikk tartalmát a jelölt határozza meg, teljes felelősséggel tartozik érte. Egy képet és egy cikkhez megfelelő mennyiségű szöveget tartalmazhat. A képet és a szöveget elektronikus formában kell eljuttatni hozzám az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

- A szöveg nem sértheti a közerkölcsöt, nem állíthat valótlanságot, nem használhat a jó hírnév, becsület csorbítására alkalmas sértő kifejezéseket. Nem támadhat faj, vallás, kultúra, nemzetiség, nem vagy életkor miatt közösségeket.

- Amennyiben a jelöltnek nem sikerül a törvényi határidőig a szükséges számú ajánlást gyűjtenie a cikk visszavonásra kerül. Ezzel az ajánlások gyűjtését kívánom támogatni, azaz az ajánlásgyűjtési határidő lejártáig is lehetséges a megjelenés.