Bejelentkezés

Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: Egy titkos vacsora története

Egy titkos vacsora története 2017 jún. 23 21:54 #917

 • Milenium utca
 • Milenium utca profilkép
István nem tudja kinek húzza a nótáját a cigány az iskolában? Csak nem a "tesója" bulizik az adónkon? Menjen át kérem vágja nyakon, a nevünkbe!!!!!!!

Egy titkos vacsora története 2017 jún. 22 17:48 #916

 • Desszert
 • Desszert profilkép
Elekes "Tesójuk" ellenzékben van. Még mindig nem ő a láthatatlan ember!
A kozmetikázás időigényes munka a jegyzőkönyvben is és a "megfelezett" számlán is. Hogyan legyen? Hosszába vagy keresztbe?

Egy titkos vacsora története 2017 jún. 22 09:55 #915

 • Tesó
 • Tesó profilkép
Nagyon erősen gondolkodnak, hogyan lehetne ezt a "Tesós" dolgot szalonképesen leírni, (sehogy) mert még mindig nem jelent meg a jegyzőkönyv. De az is lehet, hogy keresik a megfelelő pszichiátert a polginak.

Egy titkos vacsora története 2017 jún. 12 10:39 #905

 • utóétel
 • utóétel profilkép
A Dobogon is van Halászcsárda és más vendéglö. Miért nem ott ünnepeltek? A tulajdonosok csak fizetik nekik az adót, örültek volna , ha ez a pénz Cserszegen maradt volna, és nem Keszthely városát kellet volna támogatni.
Mindenki tudja, hogy hamis dolgokkal dolgoznak,lopják a község pénzét, miért nem lehetne öket leváltani. Egy bizalmatlankdó eljárást kellene inditványozni sok helyi ember aláirásaival.Talán van még TV és újságíró akit nem cezúrálnak!

Egy titkos vacsora története 2017 jún. 11 20:44 #904

 • Előétel
 • Előétel profilkép
BéGé előre iszik a medve bőrére. Abban bízik, hogy fel fogják venni a Fideszbe, és onnantól majd szabad lesz a gazda, bármit lehet. Most mindent ennek rendel alá. Máris úgy viselkedik, mintha . . . Talán valaki meg is ígérte neki, esetleg a herr Snapsz, akinek a nyamvadt utjára hálából hamarosan milliókat fog költeni a község. Ahogy megvettük neki a Borlovag jelmezt, (mert mi vettük) ugyanúgy meg fogjuk venni neki a párttagkönyvet is. Ő az önkormányzatot már egyszerűen a sajátjaként kezeli, ezt mutatta be a Halászcsárdai vacsorával. Nincs ebben semmi meglepő, a pofátlanság csak fokozódni fog.

Egy titkos vacsora története 2017 jún. 11 16:50 #903

 • Fogas
 • Fogas profilkép
Semmi gond, István, csak a másik 50 százalék legyen nyilvános, mert azt nem az András fizette. A rendezvény résztvevőinek egyébként azt mondták, hogy a meghívást Elekes István nem fogadta el. Jó előre felkészültek arra, hogy meg fogja kérdezni, mi volt ez a buli . Az urak mulattak, a falu népének meg jó volt a sátorban, meg a szabad ég alatt.

Egy titkos vacsora története 2017 jún. 11 15:17 #902

 • ElekesI
 • ElekesI profilkép
 • TÁVOL
 • Hozzászólások: 148

Egy titkos vacsora története!

Többen kérdezték tőlem, volt aki privát, de volt a ki a honlap fórum oldalán, ahol lehet hozzászólni, kérdéseket feltenni, írta meg a pletykát egy „titkos” vacsoráról.

A helyszín valóban impozáns:

 

 

Írtam egy pár sort amiben kértem a vacsoráról tájékoztassanak, mert nem kaptam sem meghívót, sem pár sort arról volt ilyen összejövetel, és hogy valóban miért is, kiknek, mi célból. Nem mintha irigykedtem volna az ingyen evés, és ivás miatt, de ha már kérdeznek egy képviselőt illene válaszolnia.

Mint az kiderült, a település nagyközséggé válása kapcsán volt egy összehívott vacsora, a Halászcsárda étteremben, ahol 42 fő jelent meg, és a költségek 50%-át Szeles András Alpolgármester finanszírozta, így a vacsora költségeiről nem tudott tájékoztatni a polgármester. Mondván ő nem turkálhat más zsebében, és ilyen költség keret nincs, hogy vacsora költség keret.

Hogy miért nem lettem én tájékoztatva, esetleg meghívva, azt a választ kaptam Ők meghívtak. Majd egy jó félórás kocsmai beszélgetés után, ahol a polgármester több alkalommal TESO-nak szólított, azért kibújt a szög a zsákból.

Szeles András szerint mindenki meg lett hívva, aki tette a nagyközséggé válásért, lehet úgy gondolták, akik a meghívókat kiküldték /hogy kik azt nem sikerült kideríteni, talán ufók voltak/, hogy én nem tettem hozzá semmit ehhez. Csak megjegyezném, a népesség számának egy bizonyos szintje felett van rá mód, hogy egy település nagyközségéggé váljon, plusz kell infrastruktúra, stb…stb…

Odáig jutott a település önkormányzata, és hivatala, hogy egy ilyen egyszerű kérdésre sem tud, vagy akar válaszolni, hanem inkább egy kocsmai szintű vitatkozásban hord össze hetet-havat.

Lehet, úgy kellett volna kérdeznem a könnyebb megértés miatt:

Írtam ide kettő sort, de annál hogy itt megjelenjen én, és aki olvassa a honlapot sokkal intelligensebb …………..TESO!

 

u.i: állítólag ismét felszólít az testület adóbehajtó része, rajtam kívül mindenki, hogy álljak be a sorba. 

 

 

 

Bővebben...
Oldal elkészítésének ideje: 0.151 másodperc
Az fórum motorja a Kunena Fórum