Bejelentkezés

Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: Mondjon le, mert nem áll be a sorba!

Mondjon le, mert nem áll be a sorba! 2017 jún. 19 16:27 #914

 • kilóg a sorból ?
 • kilóg a sorból ? profilkép
Mondjon le, mert nem tud beállni a sorba!
És mi van ha nem azzal van a gond aki kilóg, hanem a sorral ?

Mondjon le, mert nem áll be a sorba! 2017 jún. 19 13:16 #913

 • Szegénységi bizonyítvány
 • Szegénységi bizonyítvány profilkép
A viselkedésüket nem kell megkérdőjelezni. Olyan, amilyen, erre büszkék, ettől esik orrukba az eső.
Más értékes normát követő ember így nem viselkedik! Büszkék lehetnek magukra, rájuk mi annál kevésbé!
Lételemük a tőlük eltérő nézeteket valló, másként gondolkodó ember becsületének sárba taposása, lejáratása. Ahhoz, hogy fogást találjanak nem vagdalkozni kellene, hanem utána nézni a dolgoknak. Az viszont büdös, mert dolgozni kell, inkább rögtönöznek, aminek látjuk a számukra nem mindig pozitív eredményét, ezzel is lejáratva saját magukat.
Elekes úr mandátumát nem tudják megvonni. Szerencsére akkora hatalmuk nincs.
Őt IS a falustársak választották, akár csak a többi díszpintyet!

Mondjon le, mert nem áll be a sorba! 2017 jún. 19 11:10 #912

 • ez egy szényen
 • ez egy szényen profilkép
Ez egy igen csak megkérdőjelezhető viselkedés egy testülettől és az összes levelet aláírótól, polgármesterről nem is beszélve. 1 ellenzéki képviselőt ennyi ember támad évek óta minden alaptól mentesen ??? Mint cserszegtomaji lakós szégyennek találom. Méltatlan viselkedés !!Ennyi, befolyásos ember még sem talált megfelelő fogást ? Érdekes nem ? Ez azt mutatja, hogy minden feljelentés csak a mandátuma megvonására törekszik, hamis alapokra épül.

Mondjon le, mert nem áll be a sorba! 2017 jún. 19 02:06 #911

 • Bilagit
 • Bilagit profilkép
Bartának, ha lenne egy csöpp esze, inkább bedugulna. És csendben kivárná a ciklusból még hátralévő időt, nem gerjesztené a légkört. Nem akkora ész ő, hogy még osszon is belőle. Külömben is, már akkor leszálló ágban volt, amikor még azt hittük, hogy hátha jó választás lesz.

Mondjon le, mert nem áll be a sorba! 2017 jún. 18 19:13 #910

 • Évzáró
 • Évzáró profilkép
Bartha igazgaó bá' beírt "Pistike" ellenőrzőjébe! Ejnye fiam! Itt nem lehet renitenskedni, mást gondolni, nem lehet ebben a faluban senkinek más véleménye, mint a tantestületünknek! Aki ilyet tesz, azt halálos ellenségnek nézik. De miért? Vegyék már végre tudomásul, akár tetszik, akár nem, hogy "Pistike" a 2014-es választáson a harmadik legtöbb szavazatot kapta azért, hogy azt a nem kevés számú választópolgárt (465) képviselje a testületben. A tevékenységéről, megnyilvánulásairól - ahogy a magát egekig dicsőítő képviselőkéről is - van és lesz véleménye a választóknak!Sajnos vannak, akiket ilyen kisiskolás szintű határozatba foglalt maszlagokkal és órákon át tartó, tartalmatlan zagyvasággal el lehet kápráztatni! Ezek az emberek még mindig nem hiszik el, hogy ugyan úgy semmibe sem nézi Bartha igazgaó bá', mint akikről nyilvánvaló, vagy csak sejthető, hogy nem az ő támogatói? Ezek helyett a felesleges acsarkodások helyett elvárható lenne - ha már határozatilag meg lett említve -, hogy munkájukat képviselői esküjüknek és DÍJAZÁSUKNAK megfelelően Cserszegtomaj (most már) Nagyközség fejlődésének előmozdítása érdekében lelkiismeretesen végezzék. Egy magyar közmondás szerint: "Aki fizet, az parancsol." A mi pénzünkből történik minden, illetve sajnos semmi említésre méltó! A munkába el lehet fáradni, strapás dolog, nem szégyen, csak kellemetlen, főleg ilyen nyári szünidőben. Sőt, még azt is ki kellene találni, hogy mit és hogyan. Elekes úrtól elnézést kérek, hogy "Pistike" névre kereszteltem a történetben! Talán az igazgaó bá' tesózós szintjére így sem sikerült lesüllyedni.

Mondjon le, mert nem áll be a sorba! 2017 jún. 18 16:58 #909

 • Blabla
 • Blabla profilkép
Ez a határozat egy értelmetlen süket duma. Még az sem derül ki belőle, hogy mitől határolódnak el, a választópolgár pedig nem gondolatolvasó. Még hogy "nem méltó" ? A polgármestertől talán méltó, hogy testületi ülésen "Tesózza" a több, mint 450 szavazattal beválasztott képviselőt? A jegyző részéről talán méltó, hogy csak lapít, és nem szól közbe azonnal? Tényleg: amikor ilyeneket mond a polgármester, nem kéne megszondáztatni?

Mondjon le, mert nem áll be a sorba! 2017 jún. 18 09:20 #908

 • ElekesI
 • ElekesI profilkép
 • TÁVOL
 • Hozzászólások: 148

Mondjon le, mert nem tud beállni a sorba!

 

Már sokadszorra hangzott el ez a komoly, számomra semmit nem jelentő mondat, részemről nem sokra tartott emberektől. El kell szomorítanom ismét a kis csapatot, nem fogok lemondani, bár megtesznek minden tőlük telhetőt ezért.

-      járási hivatal építésügyi feljelentgetések /ebben az irodában ül a polgármesterünk felesége is/

-      járási hivatal közlekedési osztály feljelentgetés

-      országos közlekedés felügyelet feljelentgetés

-      adóhatóság végrehajtási eljárás /a járási hivatal építési osztályának a kezdeményezésére/

-      ügyészségi feljelentés

-      bírósági feljelentés

Hát ide jutott ez a település, van Mészáros Gyulánk, Soros Istvánunk, de ellenzéki Bélánk, Józsefünk, és még sorolhatnám. Nem kell menni innen sehová, a mostani csapat ide hoz mindent, amit a nagyoktól megtanult, a tanácsi rendszerben mert akkor is bent pöffeszkedet némelyikük a települési rendszerben,és az azóta rendszerváltásnak nevezett időszakban szintén.

- Én, mint képviselő, valóban nem veszek részt a település kifosztásában, és a bulikban.

-      -  Nem szavaztam meg az adót /ingatlan, és telek adó/, mert át kellett venni az iskolát üzemeltetni, itt megjegyezném már nem is mi üzemeltetjük, mert visszavették.

-      - A külkapcsolatinak csúfolt bulikon, és utazásokon.

-      - A vip. asztalos ingyen evés, iváson (bor, sör, stb.. fesztiválok).

-      - A bizottsági üléseken ahol nem vagyok tag, és úgy szavaznak meg több millió forintot, hogy azt sem tudják, a polgármester mire akarja költeni, (pl. posta előtti parkoló)

-      - Megszerveztük a körforgalmas demonstrációt, egészen a minisztériumig elmentünk, és el fogunk menni ismét (az 1200 aláírásban nincs benn az ő aláírásuk, mert még arra sem voltak hajlandók, hogy 2 másodpercet szánjanak rá 2013-ban)

-      - Több költséget kikértem, de nem kaptam meg, van amit csak pénzért adtak volna át.

-      - Jutalmakról próbáltam meg KÖZÉRDEKŰ adatokat bekérni, nem kaptam.

-      - Az önkormányzati képviselői tiszteletdíjakat kértem ki, de ezt sem kaptam meg (lehet olyan pofátlanul magas, nem merték nyilvánosságra hozni)

Röviden, míg a következő választás el nem jön, addig én ezen a munkán nem változtatok, hacsak hirtelen meg nem világosodik a csapat, és fent nem lesz a település honlapján az összes ilyen válasz, természetesen hihető formában.

 

Itt olvasható a mostani határozat, mindenkire rábíznám, mit gondol róla, vagy rólam. 

 

 

 

 

Bővebben...
Oldal elkészítésének ideje: 0.145 másodperc
Az fórum motorja a Kunena Fórum