Bejelentkezés

Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám

Téma Megválaszolása: Mondjon le, mert nem áll be a sorba!

Név
Tárgy
Boardcode
B) :( :) :cheer: ;) :P :angry: :unsure: :ohmy: :huh: :dry: :lol: :sick: :silly: :blink: :blush: :oops: :kiss: :woohoo: :side: :S :evil: :whistle: :pinch:
Hozzászólás
Nagyítás /  Kicsinyítés
Kód beütése

Téma előzmények: Mondjon le, mert nem áll be a sorba!

Az utolsó x hozzászólás 6 hozzászólás - (Utolsó hozzászólás fenn)
2017 jún. 19 16:27 #914

kilóg a sorból ?

 profilkép

Mondjon le, mert nem tud beállni a sorba!
És mi van ha nem azzal van a gond aki kilóg, hanem a sorral ?
2017 jún. 19 13:16 #913

Szegénységi bizonyítvány

 profilkép

A viselkedésüket nem kell megkérdőjelezni. Olyan, amilyen, erre büszkék, ettől esik orrukba az eső.
Más értékes normát követő ember így nem viselkedik! Büszkék lehetnek magukra, rájuk mi annál kevésbé!
Lételemük a tőlük eltérő nézeteket valló, másként gondolkodó ember becsületének sárba taposása, lejáratása. Ahhoz, hogy fogást találjanak nem vagdalkozni kellene, hanem utána nézni a dolgoknak. Az viszont büdös, mert dolgozni kell, inkább rögtönöznek, aminek látjuk a számukra nem mindig pozitív eredményét, ezzel is lejáratva saját magukat.
Elekes úr mandátumát nem tudják megvonni. Szerencsére akkora hatalmuk nincs.
Őt IS a falustársak választották, akár csak a többi díszpintyet!
2017 jún. 19 11:10 #912

ez egy szényen

 profilkép

Ez egy igen csak megkérdőjelezhető viselkedés egy testülettől és az összes levelet aláírótól, polgármesterről nem is beszélve. 1 ellenzéki képviselőt ennyi ember támad évek óta minden alaptól mentesen ??? Mint cserszegtomaji lakós szégyennek találom. Méltatlan viselkedés !!Ennyi, befolyásos ember még sem talált megfelelő fogást ? Érdekes nem ? Ez azt mutatja, hogy minden feljelentés csak a mandátuma megvonására törekszik, hamis alapokra épül.
2017 jún. 19 02:06 #911

Bilagit

 profilkép

Bartának, ha lenne egy csöpp esze, inkább bedugulna. És csendben kivárná a ciklusból még hátralévő időt, nem gerjesztené a légkört. Nem akkora ész ő, hogy még osszon is belőle. Külömben is, már akkor leszálló ágban volt, amikor még azt hittük, hogy hátha jó választás lesz.
2017 jún. 18 19:13 #910

Évzáró

 profilkép

Bartha igazgaó bá' beírt "Pistike" ellenőrzőjébe! Ejnye fiam! Itt nem lehet renitenskedni, mást gondolni, nem lehet ebben a faluban senkinek más véleménye, mint a tantestületünknek! Aki ilyet tesz, azt halálos ellenségnek nézik. De miért? Vegyék már végre tudomásul, akár tetszik, akár nem, hogy "Pistike" a 2014-es választáson a harmadik legtöbb szavazatot kapta azért, hogy azt a nem kevés számú választópolgárt (465) képviselje a testületben. A tevékenységéről, megnyilvánulásairól - ahogy a magát egekig dicsőítő képviselőkéről is - van és lesz véleménye a választóknak!Sajnos vannak, akiket ilyen kisiskolás szintű határozatba foglalt maszlagokkal és órákon át tartó, tartalmatlan zagyvasággal el lehet kápráztatni! Ezek az emberek még mindig nem hiszik el, hogy ugyan úgy semmibe sem nézi Bartha igazgaó bá', mint akikről nyilvánvaló, vagy csak sejthető, hogy nem az ő támogatói? Ezek helyett a felesleges acsarkodások helyett elvárható lenne - ha már határozatilag meg lett említve -, hogy munkájukat képviselői esküjüknek és DÍJAZÁSUKNAK megfelelően Cserszegtomaj (most már) Nagyközség fejlődésének előmozdítása érdekében lelkiismeretesen végezzék. Egy magyar közmondás szerint: "Aki fizet, az parancsol." A mi pénzünkből történik minden, illetve sajnos semmi említésre méltó! A munkába el lehet fáradni, strapás dolog, nem szégyen, csak kellemetlen, főleg ilyen nyári szünidőben. Sőt, még azt is ki kellene találni, hogy mit és hogyan. Elekes úrtól elnézést kérek, hogy "Pistike" névre kereszteltem a történetben! Talán az igazgaó bá' tesózós szintjére így sem sikerült lesüllyedni.
2017 jún. 18 16:58 #909

Blabla

 profilkép

Ez a határozat egy értelmetlen süket duma. Még az sem derül ki belőle, hogy mitől határolódnak el, a választópolgár pedig nem gondolatolvasó. Még hogy "nem méltó" ? A polgármestertől talán méltó, hogy testületi ülésen "Tesózza" a több, mint 450 szavazattal beválasztott képviselőt? A jegyző részéről talán méltó, hogy csak lapít, és nem szól közbe azonnal? Tényleg: amikor ilyeneket mond a polgármester, nem kéne megszondáztatni?
Oldal elkészítésének ideje: 0.095 másodperc
Az fórum motorja a Kunena Fórum