Bejelentkezés

Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: Tapolcai piacon voltunk, Sencz Andrással a Momentum Mozgalom keszthelyi tagjával!

Tapolcai piacon voltunk, Sencz Andrással a Momentum Mozgalom keszthelyi tagjával! 2017 jún. 25 15:19 #919

  • Momentum kontra FIDESZ
  • Momentum kontra FIDESZ profilkép
Hát kedves István, lehet szidnám mert beállt egy pártba, pedig én mint független képviselő támogattam. De olvasom a honlapját, és látom mennyi pofont, rúgást, kap a "tesóktól". Így mint a helyi ügyeket, és Önt is ismerő lakó, azt mondom bár párt ellenes vagyok. Ha választanom kell majd a FIDESZ, és a Momentum közt maga miatt, akkor hajrá Momentum!

Tapolcai piacon voltunk, Sencz Andrással a Momentum Mozgalom keszthelyi tagjával! 2017 jún. 24 09:33 #918

  • ElekesI
  • ElekesI profilkép
  • TÁVOL
  • Hozzászólások: 148

Tapolcai piacon voltunk, Sencz Andrással a Momentum Mozgalom keszthelyi tagjával!

Bár a piacon jártunk, de nem vásárolni mentünk kizárólag, a nem régen alakult Momentum Mozgalom tapolcai kitelepülését néztük meg.

A párttá alakult mozgalom, az országjárása után kezdett bele pár hónapja, a helyi szervezetek életre hívásának. A piac elé szervezett lakossági tájékoztatás célja is az volt, hogy megismerhessék a helyi Momentumosokat, beszélgethessenek velük, kikérjék véleményük, elmondhassák problémáikat, ötleteiket, akár támogathassák a mozgalmat. Ami feltűnően pozitív volt számomra, nem csak a dicséreteket hallgatták meg, hanem a kritikákat, ellentétes nézeteket is.

Tapolca lakói sok hasznos információt osztottak meg a mozgalom tagjaival, a beszélgetések során látható, az ország lakóinak többsége jól tájékozott, még az irányított, lassan monopolhelyzetű kormányzati irányítású média ellenére is.

Ha érdekelnek a Momentum további rendezvényei, és a mozgalom, követheted őket a:

 

-         momentum.hu oldalon, vagy akár az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre írt levéllel segíthetek a kapcsolatfelvételben. 

 

 

 

 

 

Bővebben...
Oldal elkészítésének ideje: 0.137 másodperc
Az fórum motorja a Kunena Fórum