Bejelentkezés

Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: Polgármesterünk új autója, vagy délibáb?

Polgármesterünk új autója, vagy délibáb? 2017 aug. 28 15:05 #938

 • Hááát...
 • Hááát... profilkép
Régen rossz, ha Béééégéééé és családja feladata az autó tesztelése. Ha meg ő erre a feladatra a legalkalmasabb, nagyobb a baj, mint sejthettük! Megnézném az ominózus menetlevelet, amikor anyu ment zőccségé. Na, arra mit írtak? Ezek azt hiszik a bandájukkal együtt, hogy ami a miénk (a falué) az az övék is, ami az övék, ahhoz meg nekünk semmi közünk. Hatalmasat tévednek! Lakostársainak 2019-re fel kellene ébredni már végre, és nem adni nekik több lehetőséget!

Polgármesterünk új autója, vagy délibáb? 2017 aug. 28 14:00 #937

 • Haver
 • Haver profilkép
Most van életében először rendes autója. Még ezt is irigylitek tőle?

Polgármesterünk új autója, vagy délibáb? 2017 aug. 22 22:15 #934

 • Vendég
 • Vendég profilkép

Polgármesterünk új autója, vagy délibáb? 2017 aug. 21 15:27 #933

 • Hahaha
 • Hahaha profilkép
"A zöld rendszám az is jelenti, hogy ingyenesen parkolhat azokban a városokban, ahol parkolódíjat kell rendezni."

Ez tényleg nagy könnyebbséget jelent majd, amikor a környékbeli városokat is mi fogjuk ellátni ebéddel. :P

Polgármesterünk új autója, vagy délibáb? 2017 aug. 21 15:14 #932

 • Gyakorlatilag... ennyi.
 • Gyakorlatilag... ennyi. profilkép

Polgármesterünk új autója, vagy délibáb? 2017 aug. 09 15:35 #929

 • Másikcserszegi
 • Másikcserszegi profilkép
Én is találkoztam a vadiúj ebédszállító autóval, amiből a Polgi szélesen mosolygott kifelé a népre, (hogy tűzbe tennénk érte a két dolgos kezét) de azt hittem, hogy már a vacsorát hordja kifelé, vagy a másnapi ebédet, merthogy akkor már késő délután volt.

De jajj, a nagy furikázásba csak nehogymá ütközzön megint a csodaszarvassal, ami huss, felszívódott gyorsan mint a véralkohol, miután elütötte a polgármesterünket. De az már régen volt, talán nem is jön erre mégegyszer.

Polgármesterünk új autója, vagy délibáb? 2017 aug. 09 10:43 #928

 • Cserszegi
 • Cserszegi profilkép
Az egész bagázs mehetne végre a szemétbe, ahová valók.

Polgármesterünk új autója, vagy délibáb? 2017 aug. 08 22:15 #927

 • ElekesI
 • ElekesI profilkép
 • TÁVOL
 • Hozzászólások: 148

Polgármesterünk új autója, vagy délibáb?

 

 

 

Ma 11/05 perckor majdnem kijött elém, egy zöld rendszámos Volkswagen. Mikor mellé értem akkor láttam a polgármesterünk, Bartha Gábor vezette a kocsit, bár egy kicsit murisan néz ki egy ekkora ember, ebben a gyűjtőfogalomként „egérkamionnak” is nevezett típusban. Mivel ezt a gépjárművet, az önkormányzat 6 500 000 Ft összegért vette, az étel kiszállítására, gondoltam én naivan, talán a polgármester szállítja ki ma az ebédet. Ezért úgy gondoltam megnézem, vajon hogy néz ki településünk első embere munka közben, mert így még szinte senki nem látta.

Hát sajnos csalódnom kellett, csak haza ugrott a család egyik tagjáért, hogy zöld gondolatokkal a fejében, elvigye valahová. Mikor az autó mellé álltam fotót készíteni, pánikszerűen elviharzott polgármesterünk egészen a Hivatalig, és leparkolt sportkocsija mellé, még az ajtót is nyitva felejtette.

 

Eddig az irónia:

-      Településünk vásárolt egy elektromos haszonjárművet, az ételkiszállításhoz, a jármű értéke 6 500 000 Ft.

-      Bartha Gábor polgármester kap költségtérítést, mivel a saját kocsikázásait, és egyéb ügyeinek az intézését a saját 5000 cm3 Jaguár típusú sportautójával oldja meg. Az összeg még 2013-ban 125 000 Ft volt ami mára gondolom több lett, de hogy mennyi azt a település honlapján nem találtam, a képviselői, és polgármesteri tiszteletdíjjakkal együtt.

-      2013-ban mikor a régi autója lerobbant, akkor a település kisbuszával furikázott hónapokig.

Ha felvesz egy önkormányzati képviselő, polgármester, alpolgármester gépkocsi használatra is hivatkozva térítést, akkor elvárható lenne, ha nem a saját autóját használja, ezt a díjazást nem veszi igénybe. Viszont ha mégis felveszi a költségtérítését, és a település autójával jár ügyeket intézni, és cipelni a családja tagjait, akkor ezt én nem takarékos gazdálkodásnak nevezném.

Miért fizetünk adót?

Nem azért, hogy egy bizonyos kör /polgármester, és az együtt dolgozó képviselők/ teletömje a bukszáját a pénzünkből, és a pofátlanul saját maguknak megemelt tiszteletdíjjak, és költségtérítések összegéből úgy takarékoskodjanak, hogy ezt a település kárára tegyék.

Hogy ne merüljön feledésbe, nekik köszönhető Cserszegtomaj ingatlan, és telekadó kivetése, itt megismételném az Ő szlogenjüket „Szavazz a folytatásra”, hát Cserszegtomaj én nem szavaztam eddig sem, és most sem fogok erre a bandára szavazni.

 

 

 

Bővebben...
Oldal elkészítésének ideje: 0.157 másodperc
Az fórum motorja a Kunena Fórum