Bejelentkezés

Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: Dinoszaurusz és Kalandpark áprilisban megnyitja kapuját Reziben

Dinoszaurusz és Kalandpark áprilisban megnyitja kapuját Reziben 2016 ápr. 10 08:43 #797

 • Báró Ferenc
 • Báró Ferenc profilkép
Kedves Szilvia Szép Kártyát MKB, OTP Bankost tudunk elfogadni, a szabadidő zsebből tudjuk lehúzni.

Dinoszaurusz és Kalandpark áprilisban megnyitja kapuját Reziben 2016 ápr. 09 19:02 #796

 • szilvia
 • szilvia profilkép
Szép kártyát vajon elfogadják?az sokat segítene a családok számára is hisz nagyon sokan vagyunk akikknek van.

Dinoszaurusz és Kalandpark áprilisban megnyitja kapuját Reziben 2014 máj. 18 15:00 #380

 • Zsebi-baba
 • Zsebi-baba profilkép
Sajnálatos tény, hogy csak Cserszegtomaj nem fejlődik, nincs nagy projekt. A hozzászóló -nem Önkormányzati emberek- jobban tudják milyen beruházásra kellene költeni, mint azok akiknek erről -felhatalmazással a zsebükben- kellene hogy tudjanak.

Dinoszaurusz és Kalandpark áprilisban megnyitja kapuját Reziben 2014 máj. 11 18:32 #379

 • Pongrácz Nikolett
 • Pongrácz Nikolett profilkép
mennyibe kerül a belépő jegy egy fenőtt számára?

Dinoszaurusz és Kalandpark áprilisban megnyitja kapuját Reziben 2014 ápr. 27 22:00 #374

 • Helyi lakó,
 • Helyi lakó, profilkép
Kedves kritizálók, mindenki menjen oda ahová akar, vajon 160 km x 2 = 320 Km mennyibe kerül leautózni, és mennyi idő??? De nem is ez a fontos, van egy szuper park a közelünkben, dolgozik ott több környékbeli lakós, és fog is dolgozni még sokáig, ha sikeres lesz a park. Az adókat is ide fizeti, ezzel is lehetőséget teremtve a helyi fejlődésnek. Jó lenne ha végre az orruknál is tovább látnának a Magyarok, és nem ebben a "dögöljön meg a szomszéd lova" pesszimista légkörben kellene élnünk. Én ott leszek a megnyitón, és nem fogom magam azért rosszul érezni, mert egy jó pár hitehagyott, kificamodott értékrendű, filléres Jancsi prédikál itt.

Dinoszaurusz és Kalandpark áprilisban megnyitja kapuját Reziben 2014 ápr. 26 09:03 #373

 • Táncos Dénes
 • Táncos Dénes profilkép
Maradunk a Famlly-parknál Ruszt mellett: 6000 a belépő, s több mint 100 "játék" van. Sok-sok büfé, wc, árnyék, padok. S 160 km -re van Keszthelytől!

Dinoszaurusz és Kalandpark áprilisban megnyitja kapuját Reziben 2014 ápr. 01 05:51 #362

 • Névtelen
 • Névtelen profilkép
A belépő egyáltalán nem drága.Kb 23 Euró.
Csak mi magyarok keresünk annyit mintha kb. Indiában élnénk.
A fizetés a marha kevés.

Dinoszaurusz és Kalandpark áprilisban megnyitja kapuját Reziben 2014 márc. 25 21:44 #360

 • Olcsó János
 • Olcsó János profilkép
Igaza van a hozzászólónak, én New York Cityt ajánlom éjszaka ott is vannak állatok, kalandok és olcsó a belépő hiszen ingyen van, csak vigyél magaddal golyóállót, meg 18 db testőrt ha haza akarsz jönni!!!!!!!!!!
:sick: :evil: :silly:

Dinoszaurusz és Kalandpark áprilisban megnyitja kapuját Reziben 2014 márc. 25 11:22 #359

 • Ani Kopácsy
 • Ani Kopácsy profilkép
Szerintem is nagyon drága a jegy. Ha valaki hasonló élményt akar olcsóbban, akkor ajánlom a pozsonyi dínóparkot, ahol 3Euró a gyerek, 4Euró pedig a felnőtt belépő! Még az utazás és a szállás is belefér... :9

Dinoszaurusz és Kalandpark áprilisban megnyitja kapuját Reziben 2014 márc. 24 18:11 #354

Javaslom vegye fel a kapcsolatot a park vezetőjével. Elérhetőség például itt: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Biztos vagyok benne, hogy találnak megoldást, hogy az ovisok is láthassák a parkot.
Utolsó szerkesztés: 2014 márc. 24 18:13 Beküldte ElekesÉ.

Dinoszaurusz és Kalandpark áprilisban megnyitja kapuját Reziben 2014 márc. 23 22:55 #351

 • Névtelen
 • Névtelen profilkép
Minden gyermek álma dinót látni közelről. Az ovisaink szinte mindegyik modellnek tudják a nevét.
Szüleikkel biztosan nem mennek el a parkba, mert nem tudják a belépőt kifizetni. Az ovis kirándulásunkat ide terveztük, de az árak láttán......

Dinoszaurusz és Kalandpark áprilisban megnyitja kapuját Reziben 2014 márc. 21 22:27 #350

 • Román Erika
 • Román Erika profilkép
Minden új dologgal kapcsolatban vannak aggályok, és vannak negatív megnyilvánulások. Azt gondolom, hogy majd igazolni fogja az ötlet életképességét és az elgondolás sikerét az idő. Nem emlékszem olyan dologra, amivel kapcsolatban legalább néhány kétkedő, ellenző vélemény el ne hangzott volna. Szívből kívánom, hogy legyen sok látogató, érdeklődő és boldog felnőtt, gyermek, akik örömüket lelik majd e park kínálta élmények során. Akik jártak már hasonló élményparkban, úgy gondolom, életre-szóló emlékkel távoztak. Sok sikert és kitartást kívánok a munkájukhoz.

Dinoszaurusz és Kalandpark áprilisban megnyitja kapuját Reziben 2014 márc. 21 00:03 #345

 • vendég vidéki !
 • vendég vidéki ! profilkép
Előttem hozzá szólóval egyet értek , csak azt is figyelembe kell venni a kettő csomag közt , hogy a gyermekek kedvét teljesítjük! Kérdezem melyik szülőnek van szíve levenni a játékról , mert épp le telt az idő vagy még mást is szeretne a " lurkó " , mert azért áldoztuk fel az időt ( napot ) , hogy jól érezze magát ! Ilyenkor esünk a saját csapdánkba , hogy többe kerül a "leves " mint a " hús " !! Rájövünk ,hogy a drágább csomag lesz mégis az olcsó ! Köszönöm !!!

Dinoszaurusz és Kalandpark áprilisban megnyitja kapuját Reziben 2014 márc. 20 13:09 #344

 • Nyirádi Zoltán
 • Nyirádi Zoltán profilkép
Csak annyit fűznék hozzá,hogy más parkokat olcsóbban lehet látogatni,ha más feltételekkel is,de legalább élményt és egészséges mozgást kapnak a lurkók. "Szegény ember vízzel főz és maga csinálja a gyereket."
Azt látogatjuk,amit meg tudunk fizetni.

Dinoszaurusz és Kalandpark áprilisban megnyitja kapuját Reziben 2014 márc. 20 12:51 #343

 • Zoltan Nyiradi
 • Zoltan Nyiradi profilkép
Egyetértek Horváth Istvánnal,és amíg nem csökken elfogadható mértékig a belépő ára,addig a megfizethető parkokat látogatjuk.
Ha elfogynak a milliomos látogatók,majdcsak rájönnek hogy túl drága.Lehet hogy még nem hallottak az ár-érték arányról?

Dinoszaurusz és Kalandpark áprilisban megnyitja kapuját Reziben 2014 márc. 15 23:38 #340

 • ElekesI
 • ElekesI profilkép
 • TÁVOL
 • Hozzászólások: 148
Kedves Névtelen 2,

Teljesen igaza van abban amit írt a járdákról, kerékpár utakról, és a településeink turisztikai fejlesztéseiről. Az önkormányzatoknak, bár szűk keretek között, de vannak lehetőségeik az ilyen jellegű beruházásokra. Több uniós pályázat is van amiben érdemes lenne össze fogni egy-egy régiónak, a Rezi Vár, a Cserszegi kilátó, vagy akár csak az erdők túraútvonalainak fejlesztése, szintén sok látogatót hozhat. De ehhez kellenek az ötletek, fejlesztések, és ami a legfontosabb, a szomszédos települések összefogása. Amit Cserszegtomaj önkormányzatának egy része volt szíves elszúrni, még egy közös hivatalt sem tudtunk korrekt módon felállítani, azzal a szomszéd településsel, aki az iskola építésénél segített a konyha dolgait megoldani. De ez olvasható a honlapon részletesebben is.
A kalandpark egy magán befektetés, saját tőkéből amihez az önkormányzatnak sok köze nincs, az ott felhasznált pénzen, nem épülhet járda, vagy bicikli út, hacsak a befektető magán személy, vagy személyek nem azt szeretnék. Én személy szerint remélem sikeres lesz a vállalkozás, mert az a helyi turizmusnak jót tesz, és sokan megismerhetik e két települést, igénybe vehetik helyi vállalkozások kínálatát, boltban, vendégéjszakával, ételfogyasztással, vagy akár rendezvények vendégeként.
Utolsó szerkesztés: 2014 márc. 16 08:06 Beküldte ElekesI.

Dinoszaurusz és Kalandpark áprilisban megnyitja kapuját Reziben 2014 márc. 15 12:57 #339

 • Névtelen 2
 • Névtelen 2 profilkép
Semmi más nem hiányzik a környékről, csak ez. :D Járdák, vagy bicikli utak se ártanának és akkor ez még csak a jég hegy csúcsa.

De közelítsük meg pozitívan, amit nehéz, mert az emberek döntő többségében megélhetési problémái vannak ma már, nem hogy ilyen méreg drága helyekre csak úgy kiruccanjanak. Szóval, itt vagyunk környezetileg Magyarország egyik legszebb részén, balatoni panorámával, gyönyörű erdővel, heggyel, sok helyen mesés környezettel és mi épül a környéken a turizmus fellendítése címén? Dinoszaurusz park.... Mert ha valahol az Alföld közepén nem lévén semmi kapaszkodó, megérteném,de itt? Az tény és való, hogy Cserszegtomaj hatalmas lemaradásban Hévízhez,Gyeneshez,Vonyarchoz és talán Keszthelyhez is, ami sajnos nagy szó. És itt nem pénzügyi kérdésről van szó. Adott egy csodálatos környezet és minimális befektetéssel olyan turista paradicsomot lehetne csinálni, mint Magyarországon kevés, ami utána sokkal nagyobb fejlesztésekre adna lehetőséget.

Dinoszaurusz és Kalandpark áprilisban megnyitja kapuját Reziben 2014 márc. 15 11:18 #338

 • Névtelen
 • Névtelen profilkép
Kedves hozzászólók! Aki már járt kalandparkban Magyarországon tisztába van a rendkívül borsos árakkal. A belépő jegyek némely parkban olcsóbbak, de az úgymond igényesebb attrakcióknál plusz költséget kell fizetni. A leírt attrakciók jellege, mérete, minősége azt gondolom túltesz minden magyar kalandparkon. Nem beszélve arról, hogy egész napos programot biztosít a látogatók számára és nem kell 2-3 óra múlva lehajtott fejjel, kifosztott zsebbel az időkorlátozás miatt elhagynunk a parkot. Úgy gondolom, hogy Tamás Pintér hozzászólása és meglátása ebben a témában teljesen reális. Kérem a szkeptikusokat és a belépő jegy árak drágaságát felvetőket, legyenek oly kedvesek más magyarországi kalandparkok honlapjain árak, attrakciók, IDŐKORLÁTOZÁST megtekinteni és ezzel összevetni a Rezi Dinoszauruszpark árait. Tudomásom szerint csoportos és egyéb kedvezményes belépésre lesz lehetőség emailes kapcsolatfelvétel esetén. Köszönöm szépen, hogy elolvassák a hozzászólásomat.

Dinoszaurusz és Kalandpark áprilisban megnyitja kapuját Reziben 2014 márc. 13 17:45 #337

 • ElekesI
 • ElekesI profilkép
 • TÁVOL
 • Hozzászólások: 148

„Csak az tudja, hogy meddig mentünk, aki azt látta, hogy honnan indultunk.” Az előző cikkem készítésekor múlt héten, még csak a talapzatok álltak Reziben, ahol ma már elfoglalták helyüket szép számban az őshüllők és még mindig folynak a munkálatok. 

A parkról és annak terveiről Flóra Lászlóné ügyvezető helyettessel beszélgettem, aki nagy izgalommal várja már a nyitásra kész állapot elérését, melyhez egyre közelebb kerülünk, hiszen ez időpont április közepe. 

A parkról való tájékozódást a www.dinoparkrezi.com honlapon tehetik meg, mely még ugyan feltöltés alatt áll, de hamarosan aktuális információkat nyújt majd az érdeklődők számára. 

A 23000 négyzetméteres területen számos szórakozási lehetőséget találnak majd, mint:

-Kötélpálya, mely 51 különböző nehézségű feladatot ölel magába, két szinten (1. szint 80 centiméteres, a 2. szint 6,5 méter magasban található),

-Mászófal, mely 8 oldalas és 10,5 méter magas,

-Játék- ,ajándék-, ásványkincs kuckó,

-7,5 méteres gumiköteles trambulin asztal,

-6 asztalos trambulin,

-6 db hidraulikus markológép,

-Mozgó, életnagyságú hangot adó dinoszauruszok,

-Dinogolók 2 db,

-Csontvázak, foszíliák,

-Csónakázó tó, lapátkerekes 1 személyes 35 db csónakokkal  (50 kilogrammig),

-Labdagömbök, melyekbe bele lehet mászni 6 db,

-Kincsmosó,

-Ugrálóvárak kicsiknek és nagyoknak 5 db.

Minden attrakció korlátlanul használható, csak akkor lesz időkeret, ha sokan várnak egy-egy játékra.

 

 A tervezett nyitva tartás 

-minden nap  9 órától 20 óráig tart majd, 

-de a nyári időszakban 20 óra 10 perctől 24 óráig is nyitva lesz a park.  

 

Tájékoztatás jelleggel az árak a következőképpen fognak alakulni

-a belépőjegy 7000 Ft helyett, nyitási akcióval 5000 Ft/fő lesz, (frissítve alább)

-0-2 éves korig a belépés ingyenes,

-fogyatékkal élő személyek belépése szintén ingyenes (előzetesen a helyszínen a parkvezetővel egyeztetve)   + 1 fő kísérő számára a belépőjegy árából 50 % engedmény biztosítása,

-bérlet lehetőség: 20 000 Ft/fő/év korlátlan bent tartózkodással, 

-helyieknek a belépőjegy 3000 Ft/fő, a bérlet 10 000 Ft/év szintén korlátlan belépéssel.

 

Aki az országban egyedülálló felejthetetlen élményekkel dús Parkot választja szórakozásként, nem kell elemózsiáért, finomságért elhagynia e helyet, hiszen rendkívül kedvező áron élelmiszert, üdítőt, szendvicseket, fagyit szintén vásárolhat itt. 

 

Remélem a következő képekkel sikerül minden olvasó számára felkeltenem a kíváncsiságát, melyek önmagukért beszélnek. Ne feledjék, áprilisban, Reziben nyílik a Dinoszaurusz és Kalandpark, mely mindenkit szeretettel vár.

 

 

Frissítés 03.19

Báró Ferenc ügyvezető részletes válaszát az alábbi véleményekre, javaslatokra az alábbi cikkben olvashatják:

http://cserszegtomajelekes.hu/index.php/hirek/247

 

Frissítés 03.20

Szavazás a belépő áráról itt: http://www.cserszegtomajelekes.hu/index.php/hirek/250-a-dinopark-szavazatat-keri

Frissítés 03.24

Dinópark szavazás utáni árai: http://cserszegtomajelekes.hu/index.php/hirek/254-dinoszaurusz-kalandpark-ar

 

 

 

 

 

 

 A képek Báró Ferenc hozzájárulásával készültek. 

Bővebben...
Oldal elkészítésének ideje: 0.306 másodperc
Az fórum motorja a Kunena Fórum