Bejelentkezés

Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
 • Oldal:
 • 1
 • 2

TÉMA: Feljelentés

Feljelentés 2013 szept. 17 19:22 #173

 • hajaj! :(
 • hajaj! :( profilkép
Kedves Ottó! Az nem a polgármester gyalázása és nem az ellene irányuló támadás, ha valaki a közpénzek átlátható, tiszta felhasználását szeretné látni. S képviselőként természetesen írásban, hogy visszakereshetőek legyenek az adatok. Más településeken ez így van. A számviteli törvény (és minden más törvény) betartása a polgármesterség első pillanatától elvárható. S egy polgármester nem engedheti meg soha és sehol, hogy közpénzből tartott rendezvény elszámolására tett képviselői igény felháborítsa. Továbbá az is fura, hogy bár szakképzett közművelődési embere volt és jelenleg is van a falunak, a kultúra guruja egy élelmezésvezető. Ez több, mint nevetséges, hogy egy település-vezetés kulturális igénye csak a konyhapultig ér fel. Persze ez szívük joga. De talán emiatt fordulhat elő, hogy ilyen percemberek miatt az igazi értékek megbecsülés nélkül maradnak a településen. S végül, kedves Ottó! Örülhetne, hogy van az Önök képviselő-testületében egy olyan ember, aki idejét, energiáját nem kímélve azon fáradozik, hogy a település közösséggé formálását megmérgező kicsinyes klikkesedés helyett a falu lakói informálva legyenek a Cserszegtomajjal kapcsolatos történésekről. Mert demokrácia csak ott van, ahol a vezetőség tiszta, nyílt lapokkal játszik, s valóságos párbeszédet folytat a lakossággal. S kedves Ottó, szerintem Bartha Úr nem szorul az Ön - alkalmasint elvtelen- védelmére, pontosan tudja Ő, hogy mit miért tesz. Miként Elekes Úr is. ... s hogy Elekes Úr kiállt a Testvére mellett? Ez teljesen természetes egy normális családban. De tudja mi az izgalmas ebben? Az, hogy Elekes Úr még harcosabban kiállt volna a falu kulturális szakembere mellett, ha nem a testvéréről lett volna szó. Kedves Ottó, javaslom, tanuljon Elekes Úrtól. Egy igazi jó emberből levő ember ilyen, mint Ő. Bárcsak sokan követnék őt nyíltságban, egyenességben, a lakóhelye iránti önzetlen törődésben, s Cserszegtomaj tényleg felvirágozna.

Feljelentés 2013 szept. 01 17:24 #161

 • OTTÓ
 • OTTÓ profilkép
Elekes Úr!

Látom tudja ki a harmadik személy.Az is érdekes: önt nem sértegeti.
VENDÉGGEL egy követ fújnak.?Szeretném megjegyezni:Nem csak önnek van véleménye Cserszegtomaj ÉLETÉRŐL.A pakliba benne vannak azok is,akik nem értenek önnel egyet.Szíveskedjen a hatalom éhes barátját is megszólítani a sértegetésért(Ön is,.és én is tudom ki az. B).Aki a polgármestert lemocskolta,azzal egyet ért?Az már lerágott csont.!Itt jegyezném meg.Csak és kizárólag a családjára tartozik.Az előző rendszerbe ki hova tartozott,nos erről is tudnék beszélni.Azzal hogy ezt a lapot megnyitotta,számolni kell
mások véleményére is .Ha tetszik,ha nem!!!!.Vagy megszünteti?Nem hiszem!!

OTTÓ

Feljelentés 2013 aug. 29 00:25 #159

 • ElekesI
 • ElekesI profilkép
 • TÁVOL
 • Hozzászólások: 148
Kedves Fórumozók,

Megkérek mindenkit, maradjunk egy bizonyos szint felett, ahogy látom már többen is alá csúsztak. Nem szeretném törölgetni az ide nem illő hozzászólásokat, vagy hozzászólókat. A honlapommal kapcsolatosan csak annyi lenne a felvetésem mindenkinek, annak két személynek akik erősen kritizálják, hogy nyugodtan olvasgasson mást, ha ez a honlap annyira nem valós szerintük. A település honlapját tudom ajánlani nekik, ahol találni is dolgokat, meg nem is, de inkább a nem is a jellemző.

További szép estét mindenkinek: Elekes István

Feljelentés 2013 aug. 27 23:12 #158

 • OTTÓ
 • OTTÓ profilkép
Kedves Vendég!

Ön pedig a kivágott fának a maradványa!!(TUSKÓ???)

OTTÓ

Feljelentés 2013 aug. 27 22:55 #157

 • NIKÉ
 • NIKÉ profilkép
Ajaj, kedves Ottó! :-)

Valakit nagyon kihozott a sodrából, hogy lement alpári szintre :-) ez a vendég :-).

Egyben egyet is értek Önnel. Vissza olvasva ezt a rengeteg okosságot, valóban Elekes Úr nem tudott bocsánatot kérni, és akkor leírom, ezzel mi a gond. Az az ember, aki egy "eszetlen" lépése után nem tud bocsánatot kérni, (márpedig attól még senki nem lett kevesebb, csak több), az egy nagyképű, öntelt, hatalommániás, pökhendi nulla. Elekes úr is ilyen ember lenne? És válaszában Anita felé valóban szabadkozott. De valahogy az Istennek se jött ki, Elekes Úr szájából, hogy elnézését kérem, amiért megvádoltam.... ennyi.

Sokadjára tisztázzuk már: Ez a honlap a tudatlan ember honlapja, aki a szennyet, mocskolódást akarja olvasni, annak való. A cserszegi honlap pedig mocskolódás nélkül a tényeket hivatott szolgálni.

Feljelentés 2013 aug. 27 21:05 #156

 • Vendég
 • Vendég profilkép
Ottó,

Te egy valódi gyökér vagy.

Feljelentés 2013 aug. 27 19:00 #155

 • OTTÓ
 • OTTÓ profilkép
Kedves Vendég!

Megjegyezném:Majd ha 20-évet a jelenlegi polgármester is szolgálhatja a falut,akkor őt is számon lehet kérni.Még nincs itt az ideje.A jelenlegi polgármester is ember(hibázhat).Mert ugye hibátlan ember nincs.Hogy mióta élek itt?ITT ÉLTEK AZ ŐSEIM,ITT SZÜLETTEM,ITT VANNAK A LESZÁRMAZOTTAIM.Az őseim sokat dolgoztak a településért!!!Ivóvíz hálózat kiépítése,akkor még a lekavicsozott utak csinálása,villany hálózat kiépítése.Ők tudták mi a társadalmi munka.Most ha valami nem csettintésre történik,akkor támad a kényelmes ember.Mocskolódik,mert kap egy kis hatalmat.Ja,és tartja a markát.A polgármester félrelépése a családjára tartozik.Látom itt mindenki sajnáltatja önmagát.A Merenics úrnak pedig üldözési mániája van.!Lehet hogy ő a vendég?A vak is látja a hatalom éhségüket a becsúszott Elekes képviselővel.Az Évikét pedig nem vettem a számra.Nagyon jól ismerem.Azt is tudom,hogy pályáztatás nélkül került ide.Az akkori polgármesternél nem volt divat a pályáztatás.

OTTÓ

Feljelentés 2013 aug. 27 12:11 #154

Off: Tegnap este a Kápolna soron parkoló autóm oldalát valaki egy éles tárggyal végigkarcolta. Fedő- és alapréteget, úgy, ahogy illik. Persze tehette idegen is, de én ebben valahogy nem igazán hiszek. Sohasem lesz vége ?

Feljelentés 2013 aug. 27 08:56 #153

 • Vendég
 • Vendég profilkép
Érdekes, hogy a jelenlegi alpolgármesteren nem akar Ottó számon kérni semmit. Ja, hogy olyan nincs is ?! Bocs. Akkor tényleg csak az előzőn lehet.

Feljelentés 2013 aug. 27 01:13 #152

 • Vendég
 • Vendég profilkép
Kedves Ottó,

Maga valóban nem igazán érti mit írtak le itt, itt ahol legalább lehet véleményt leírni. Maga szerint mennyi idő, energia, és gondolom pénz egy ilyen közérdekű adat közlés? Úgy látom nem él itt elég régóta, és nem ismeri a mostani Polgármester előéletét, tanács, építésügy, előző ciklusok, szeretők, stb...Az én olvasatomban Elekes Úr, példának hozta fel a betegségét, és nem sír felőle. Honnan tudná mennyi pénzt osztogattak el jutalmakra ha nem innen???? De sorolhatnám amiket itt olvashat, javaslom nézzen utána a falu honlapján, ahol nem talál semmit. Évit meg ne vegye a szájára, mert ezek szerint nem ismeri, nem méltó maga még arra sem, hogy a nevét leírja. Az előző polgármesternek is voltak hibái, hiszen ember ő is, de legalább nem volt rosszindulatú, aljas, öntelt, sz...alak. És igaza van Istvánnak, olvasgassa a kis kedvenc Bartha Gabikája honlapját.

Feljelentés 2013 aug. 26 23:28 #151

 • OTTÓ
 • OTTÓ profilkép
Elekes Úr!Mindent jól értettem.Másnak is vannak egészségügyi problémái munkanélküliséggel is küzdenek a településen élő emberek közül:Sokan.De nem arra használják az ön lapját,hogy sírdogáljon a testvéréért ,vagy mert súlyos betegségen esett át ön.A fiatal családokba gyermekek is születnek.Mindenki tudja hogy rosszak az utak. Sorolhatnánk mennyi mindent szeretnénk.Ennek ellenére úgy gondolom,nem a jelenlegi polgármesteren kell mindent számon kérni.Ön célkeresztbe vette a polgármestert azt gondolván,önön keresztül reálisabban látják a problémákat.Öntől eddig csak kritikát olvastam.Mit tenne ön!?Én vissza hívnám az előző polgármester,alpolgármestert.!!Sok kérdést tennék fel nekik.RÓLUK NEM ÍR SEMMIT?? Sajnos csak az érem egyik oldalát látja.Egy észrevétel:Ha önt a hozzászólók kritizálják, :) Látom nagyon nem szereti!?

OTTÓ

Feljelentés 2013 aug. 24 22:46 #150

 • ElekesI
 • ElekesI profilkép
 • TÁVOL
 • Hozzászólások: 148
Kedves OTTÓ,

Ha véletlen úgy érezte bármi mögé bújnék, javaslom olvassa el még egyszer amit írtam. Vissza vonulni pedig nem szándékozom, bármennyire is szeretnék ezt páran. Arról ne feledkezzenek meg, ha nem lenne ez a honlap, akkor hol tudná elmondani mondandóját? Ön, vagy Önök szerint hány település egyszerű képviselője próbál megosztani a választóival történéseket, testületi döntéseket, költségvetési adatokat, stb.., a saját pénzén, idejében. Segítek nem sok. Bár furán fog hangozni, én pont a viták, más vélemények miatt tettem az egész honlapot kommentálhatóvá. Nem kell, hogy egyetértsünk, de az kell hogy beszéljük, vitatkozzunk dolgokról, a településünk ügyes bajos problémáiról. Ha kedves Ottó úgy gondolja mindenkitől elnézést kell kérni akivel vitába szállunk, akkor sajnos ezt a nézőpontját nem tudom osztani.
Ha Önnek nem tetszik a honlapom tartalma, vagy mondandója, javaslom a Cserszegtomaji honlapot olvasgassa, ott biztosan tud véleményt mondani, és minden adat igaz lesz.
Utolsó szerkesztés: 2013 aug. 24 22:50 Beküldte ElekesI.

Feljelentés 2013 aug. 23 22:51 #147

 • Bugovics Anita
 • Bugovics Anita profilkép
Kedves Zenóbia!

El kell keserítsem! Keszthely Város Önkormányzata a Cserszegtomaj Község Önkormányzata (Merenics Béle alpolgármester által aláírt)által neki 2010. június 11-én címzett levélben foglalt kéréseket maradéktalanul teljesítette és betartotta. Ezt a levelet az alábbi linkre kattintva olvashatja:

dl.dropboxusercontent.com/s/ino5k1bh94v7...%C3%BCl%C5%91-03.jpg

Kvázi Cserszegtomaj akkori testülete adott erre lehetőséget!!

A testület nem egyértelműen kérte a Rezi u.-elkerülő körforgalmat, hanem választási lehetőséget adott az akkori keszthelyi testületnek.

Ettől függetlenül, nem látom, hogy probléma lenne ez az elkerülő út körforgalommá tétele.

Álláspontom szerint a 2010-es iromány, egy követelőző levél. Ehelyett inkább -és ezt tenném a jelenlegi testület helyében most is- felhatalmazást adnék Bartha Gábor polgármesternek, hogy vegye fel a kapcsolatot Keszthely Város Polgármesterével, és kezdeményezzen tárgyalásokat egy lehetséges körforgalom ügyében! Hivatkozva Európa legnagyobb kiterjedésű községére, Rezire, a már azóta szinte napi rendszerességű balesetekre. ÉS.. mivel valljuk be elsősorban nekünk lenne ez megoldás, így a felhatalmazás addig terjedne, hogy egy esetleges pályázatról is szó lehetne, amely önrészét a 3 település közösen biztosítaná. (Cserszegtomaj, Rezi, Keszthely)

Szinte biztos vagyok benne, hogy megegyezésre kerülne sor!

Feljelentés 2013 aug. 20 20:09 #144

 • OTTÓ
 • OTTÓ profilkép
Elekes Úr!Olvasva a mai témákat, hozzászólásokat,az ön válaszát.Köztük Bugovics Anita hozzá szólását:Nagyon SZÉGYELLNÉM magam ha ilyen ember lennék!!! A hölgy nevét valakik sugallatára bevádolja.A betegsége,és a gyermekei születése mögé bújva,próbál mentegetőzni.Ez a vissza vonulást tükrözi.? Az ön személye mögött nem egy építő jellegű ember van:Ön egy gőgös,és felelőtlen ember.Annál is inkább így gondolom,mert egy édesapa így nem nyilatkozik.Egy gondolat:Bocsánatot kérnék a hölgytől!! Gondolom önnek nehezére esik Úriemberek módjára viselkedni!!!

Feljelentés 2013 aug. 20 17:03 #142

Ez baj, egy felelős politikus gondolkodik, mielőtt leír valamit. Esetleg - tényleg fenntartás és politikai gondolkodás nélkül - nézze az ATV-n az Elnök Emberei sorozatot. Rengeteget bír tanulni belőle. Meg fogja látni, az ambició és jószándék nagyon fontos, de nem elég.
Utolsó szerkesztés: 2013 aug. 20 17:07 Beküldte Zenóbia.

Feljelentés 2013 aug. 20 16:59 #141

Kedves István,
ha már történik valami önkormányzati szinten, az jó. De pontosan erről szeretnénk tudni, hogy konkrétan mi. Mert az, hogy írnak a miniszternek, az bakfitty. Mint ahogy az is, hogy én Manningernek írtam ez ügyben, de a mai napig nem kaptam választ. Miért is kaptam volna, semmi jogom képviselni a falut, egy ember vagyok, aki harcol a megkülönböztetés ellen. Hiszen csak meg kell nézni a Tomori úti vagy várvölgyi kapcsolódásokat, mindenhol körforgalom van, van ahol kettő is. Tehát ez valóban a 'kicsiségen' a szellemi kicsiségen múlik. Azon, hogy azt hiszik, kevesebbet érnek. Manningernek kutya kötelessége ezt a dolgot helyretenni, de ha Önök úgy érzik, hogy bármi kérés felé szívesség, akkor a baj a fejekben van. Összecsapják a bokájukat, ha a nevét meghallják, pedig azért választották meg, hogy az érdekeiket képviselje a Parlamentben és mindenhol. Nélkülünk ő semmi sem lenne. ezt kell rajta számonkérni. A két falu autóval utazó polgárai konkrét életveszélyben vannak, lassítja a buszközlekedést. És azok is veszélyeztetettek, akik Keszthelyről hozzák ide a gyerekeiket, mert az iskolánk és óvodánk messze földön híres. 40 évig autóztam Pesten, nem túlzás, ha azt állítom, az itteniek kevésbé tudnak vezetni - ezzel nem megsérteni akarok senkit - csak tudatosítani, hogy kicsi a rutinjuk az igazi forgalomhoz. A sebességet ismerik, a motorféket, fel nem festett felezővonalat a kanyarokban, a cipzár (udvariassági)szabályt már nem. Szóval nagyon kell az a körforgalom. Ha én ott ülnék a testületben, bizonnyal bevonnám az előző éra polgármester útódját.

Feljelentés 2013 aug. 20 16:56 #140

 • ElekesI
 • ElekesI profilkép
 • TÁVOL
 • Hozzászólások: 148
Kedves Zenóbia,

Köszönöm a hozzászólását, tudja nem szoktam kitörölni, és átírni sem a hozzászólásokat, így a sajátjaimat sem. Nem mindig írnám ugyan azt, ugyan úgy már talán egy óra múltán sem. De éppen ez az ilyen fórumok szépsége, hogy amit oda írunk, az ugyan úgy fenn is marad, akár jó, akár rossz, akár népszerű, akár nem. Lehet nem ez az út vezet a sikerek felé, de én ilyen ember vagyok, és nem szeretnék már megváltozni. Abban viszont igaza van, egy kicsit másként kellett volna válaszolnom.

Köszönöm: Elekes István

Feljelentés 2013 aug. 20 16:26 #139

Kedves István, hallgasson egy vénasszonyra, törölje ezt a hozzászólást, vagy fogalmazza újra.

Feljelentés 2013 aug. 20 16:16 #138

 • ElekesI
 • ElekesI profilkép
 • TÁVOL
 • Hozzászólások: 148
Kedves Anita,

Köszönöm az építő jellegű hozzászólását, sok sikert kívánok előre is képviselő jelöltségéhez. Az írásában említett lapításom oka, nem a "félelem" volt.- Engedjen meg itt egy személyes gondolatot, aki már egyszer felállt egy olyan betegségből, ami pár év múltán halálos kimenetelű, az már nem nagyon fél semmitől, de legalább is senkitől sem.- No de vissza térve előző gondolathoz, a gyermekeim születése, és az azt megelőző komoly kórházi tortúra volt csupán oka a "hallgatásomnak". Kívánom, hogy még sok témában vitatkozzunk, hiszen párbeszéd viszi előre a közösségeket.
További szép napot kívánok Önnek is: Elekes István

Feljelentés 2013 aug. 20 16:06 #136

 • ElekesI
 • ElekesI profilkép
 • TÁVOL
 • Hozzászólások: 148
Kedves Zenóbia,

Az elkerülő út körforgalommal történő csatlakoztatása, már az előző ciklusnak is sok gondot okozott. Nem csak a mostani, hanem az előző testület is eljárt minden fórumon ahol csak tudott, hogy ne így valósuljon meg a kereszteződés. A legutóbbi testületi ülésen is született egy határozat, a további lépések ügyében. Sajnos nem vagyunk egyenlőre akkora súlyú tényezők, mint a többi önkormányzat, elkerülő út ügyben. Én személy szerint bízom benne, hogy ha minden lehetséges lépést kihasználunk, csak rá döbbennek a döntéshozók magasabb szinten is, hogy szükséges a körforgalom, két ekkorra település lakóinak védelmében, mint Rezi, és Cserszegtpmaj. Aki ennél többet ígér, mert gondolom lesznek majd páran, az felelőtlen ígérgetés csupán nem több. Az miatt hogy a fórum személyeskedő lett, nem bánkódjon, az ilyen fórumoknak ez a szerepe, a kendőzetlen vélemények, és a máshol kimondani nem mert ötletek ide valók.

További szép napot kívánok: Elekes István
 • Oldal:
 • 1
 • 2
Oldal elkészítésének ideje: 0.178 másodperc
Az fórum motorja a Kunena Fórum