Bejelentkezés

2012-11-21 rendkívüli testületi ülés Cserszegtomaj Zöldben Gondolkodik Projekt

11.21-én 15 órai kezdettel rendkívüli testületi ülést tartott Cserszegtomaj képviselő-testülete. Testületi ülés egyetlen napirendi pontja, a Cserszegtomaj Zöldben Gondolkodik Projekt megvalósítására kiírt pályázatok tárgyalása.

Az ülés előtt a Közbeszerzési Bizottsága az önkormányzatnak, állást foglalt a beérkezett pályázatok kapcsán.

A kiírt pályázatra három ajánlatot kért be a pályázat kezelője, /Közbeszerzési és Beruházási Tanácsadó Kft 215 000 Ft értékben nyerte a projekt levezénylését/ előző testületi ülés anyagában olvasható a határozat. A cég már ismert számunkra, hiszen az Iskola felújításának közbeszerzési munkálatait is ők végezték.

A három ajánlattevő:

- Mangólia Art kertépítő Kft

- Premor Kft

- Astrontic Kft

Mind három pályázónak kellet benyújtania hiánypótlást, de csak ketten a Mangólia, és a Premor Kft nyújtotta be a határidő lejárata előtt, a hiánypótlását.

A pályázatban 14 244 842 Ft+Áfa összeg használható fel, a kivitelezés ezen munkálataira. A beérkezett két minden szempontból megfelelő pályázat közül a Mangólia Art kertépítő ajánlata volt az olcsóbb, 14 248 961 Ft-os összeggel.

Így a munkák elvégzésére, a testület határozatában őket kérte fel, és saját forrásából finanszírozza a különbözeti összeget 4 119 Ft+Áfa.

Pár fotó a megvalósulás előtti állapotokról:

Amfiteátrum, fűszerkert helye:

Zöld folyosó itt kezdődik majd: