Bejelentkezés

lesz-itt-meg-stadion-is  Talán még stadionunk is lesz?       Ez a kérdés akkor jutott eszembe, miután a januári ülés után...
297
kell-a-penz-igy-maradnak-az-adok                Kell a pénz, így maradnak az adók Cserszegtomajon!       Testületi döntés értelmében...
278
illegalis-bevandorlok-tomeges-betelepitese-ellen-hatarozat    Illegális bevándorlók tömeges betelepítése ellen határozat!   A mai testületi ülésen volt egy...
759

Feljelent az Önkormányzat?

{fshare id=149}

Szerdai (május 22) rendkívüli testületi ülésen egy már előre megfogalmazott ügyvédi levélből idézett a polgármester melyben azzal vádolnak, hogy a nyilvánosságra hozott adatokkal, döntésekkel és testületi üléseken elhangzottakkal, melyekkel kapcsolatosan a személyes véleményemet is leírtam, sokat ártottam a településünknek.

A napirend pont tárgyalása végén döntés született bírósági feljelentésemről, melyet polgármester úr hatáskörébe helyezett a testület egy része. Feljelentésemet támogatta 4 fő.

Ha a feljelentés megérkezik, mindenképpen nyilvános tárgyalást fogunk kezdeményezni és a részleteket megosztom itt a honlapomon.

Eddig egyetlen egy képviselő társamnak volt hozzám kérése a honlappal kapcsolatosan, amelynek maradéktalanul eleget teszek a mai napig.

Bárkinek jogos észrevétele van akármelyik megjelent cikkel, adattal kapcsolatosan kérem jelezze a fórumon vagy elérhetőségeimen keresztül.

A cikk alapján fórumtéma indult: http://www.cserszegtomajelekes.hu/index.php/forum/otletlada/9-feljelentes