Bejelentkezés

ha-az-utad-vegere-ersz-2018-november-1Ha az utad végére érsz,………..2018.november 1   November elsején mikor még gyerekek voltunk, mentünk a...
93
cserszegtomaj-mint-europai-telepulesCserszegtomaj, mint európai település!   Ha Keszthely felől érkezel, és nem pont a „főbb” úton, van...
342

Feljelent az Önkormányzat?

{fshare id=149}

Szerdai (május 22) rendkívüli testületi ülésen egy már előre megfogalmazott ügyvédi levélből idézett a polgármester melyben azzal vádolnak, hogy a nyilvánosságra hozott adatokkal, döntésekkel és testületi üléseken elhangzottakkal, melyekkel kapcsolatosan a személyes véleményemet is leírtam, sokat ártottam a településünknek.

A napirend pont tárgyalása végén döntés született bírósági feljelentésemről, melyet polgármester úr hatáskörébe helyezett a testület egy része. Feljelentésemet támogatta 4 fő.

Ha a feljelentés megérkezik, mindenképpen nyilvános tárgyalást fogunk kezdeményezni és a részleteket megosztom itt a honlapomon.

Eddig egyetlen egy képviselő társamnak volt hozzám kérése a honlappal kapcsolatosan, amelynek maradéktalanul eleget teszek a mai napig.

Bárkinek jogos észrevétele van akármelyik megjelent cikkel, adattal kapcsolatosan kérem jelezze a fórumon vagy elérhetőségeimen keresztül.

A cikk alapján fórumtéma indult: http://www.cserszegtomajelekes.hu/index.php/forum/otletlada/9-feljelentes