Bejelentkezés

Cserszegtomaji „Üvegtigrisek”

"ízi rájder öcsém"

21/2 Cserszegtomaj Zártkörű szilveszteri bulijának védnökéhez intézett kérdés. Elekes István

Bár viccesnek hat a cím, és a kép is hozzá, de sajnos 2014.01.01-én hajnali 4 órakor, mi nem találtuk viccesnek, a koncertet, ami megszólalt a nappalinkban szinte. 

A 2013-as szilveszter is úgy indult minden bizonnyal sok családban, mint a többi év vége. Nálunk egy kicsit másként kezdődött ez az év vége, a gyerekek éppen csak hat hónaposak lettek, és Gergő nevű fiúnk beteg volt már több napja. A láza 38-39 fok között ingadozott, és nem igazán akart lejjebb menni. 4.-én el is vitte a mentő, egy komoly fertőzés miatt, és egy hétig volt kórházban, az anyukájával.

Miért is írtam ezt le? Kit érdekel a családunk magán élete? Nálunk is volt betegség mégsem vertük nagydobra. 

Ehhez hasonló gondolatok fogalmazódnának meg bennem is, ha ilyet olvasnék egy képviselő honlapján. 

Ennek a pár sornak viszont elengedhetetlen szerepe van abban, hogy megértsék a „normális” értékekkel rendelkező emberek, mit érezhet egy szülő, amikor hajnali 4 órától, 4 óra 28 percig, a házától 30 méterre bömböltetik direkt a hangszórót, kinn az udvaron.

Testületi ülésen feltettem a kérdést Szeles Andrásnak, aki mára az alpolgármestere a településnek, ki tette ki a hangszórót a tornacsarnok sarkához, a házunktól 30 méterre hajnalban, és kapcsolta teljes hangerőre?

A válasz az volt, azért lett kirakva, mert túlmelegedett, és hűteni kellett.

Erre csupán azt tudtam mondani, ne nézzen hülyének, még hogy hűteni, teljes hangerőn, a házunk felé fordítva!

Mire a válasz, Ő azt csinál, amit akar, ha kinn akar bulizni akkor kinn hallgatja a zenét, és kész. 

Nem gondolom, hogy azért választotta a település lakóinak nagy számú polgára Szeles „Urat”, hogy visszaéljen a kapott mandátumával. Ezen kívül a bulin ott volt Polgármesterünk, és a kis csapata is, Palkovics Zoltánné, és Molnár Gabriella is.  Senkinek nem jutott eszébe, hogy nem csak engem fognak felébreszteni, hanem két kisgyereket is. Sajnos engem pont nem sikerült ébreszteni, de csak engem, az egész családomat viszont igen, akik ismerve a helyzetet inkább nem szóltak. 

Sok sportköri lakót személyesen ismerek, és vannak a családunknak barátai, és nekem is, akik ott voltak ezen a bulin. Ők már ekkor haza mentek, és tudom a nagy többség, nem engedte volna meg ezt a kicsinyes bosszút, sem a polgármesternek, sem az alpolgármesternek. 


 A kép 2010-ben készült.