Bejelentkezés

tanszer-gyujtes-raszoruloknakA tudás hatalom, mondja egy kissé mára elcsépelt mondás, pedig az évek során ezt mindenki belátja....
112
hol-sirjaink-domborulnak-unokaink-leborulnak  Hol sírjaink domborulnak, unokáink leborulnak…..    Ma is szembesülnöm kellett mennyire nem...
236

Cserszikék tánccsoport az Európa Bajnokságon

2014 június 4. szerda, ünnepi testületi ülés.

1 Szabó István Általános Iskola Diáksportkör – Cserszikék tánccsoport támogatási kérelme (Európa Bajnokságon való részvétel)

Iskola Diáksportkörén belül működő Cserszikék tánccsoport kért támogatást az Európa Bajnokságon való részvételhez. A támogatás mértéke 440 000 FT., a testület még a februári testületi ülésén döntött a tánccsoport támogatásáról, akkor 200 000 Ft működési támogatást ítélt meg önkormányzatunk testülte. Az akkor benyújtott támogatási kérelem 600 000 Ft-ról szólt, ami tartalmazta az Európa Bajnokságon való részvétel tervezett költségét is. Akkor a testület elhatározta, hogy ha a tánccsoport kijut a Bajnokságra, akkor újból szavaz a támogatás kibővítéséről. Tánccsoport vezetője 2014 június 2-án benyújtott támogatási kérelmében részletesen szerepelt a részvételhez szükséges pénzeszköz. 

Összes költség 523 643 FT

Saját erő 83 643 FT

Kért támogatás 440 000 FT

Az összeget a testület egyöntetűen megszavazta, azóta azt is tudjuk már milyen szép sikert értek el, 2. helyezettek lettek a versenyben.

Gratulálok a szép sikerhez!