Bejelentkezés

Egy titkos vacsora története

Egy titkos vacsora története!

Többen kérdezték tőlem, volt aki privát, de volt a ki a honlap fórum oldalán, ahol lehet hozzászólni, kérdéseket feltenni, írta meg a pletykát egy „titkos” vacsoráról.

A helyszín valóban impozáns:

 

 

Írtam egy pár sort amiben kértem a vacsoráról tájékoztassanak, mert nem kaptam sem meghívót, sem pár sort arról volt ilyen összejövetel, és hogy valóban miért is, kiknek, mi célból. Nem mintha irigykedtem volna az ingyen evés, és ivás miatt, de ha már kérdeznek egy képviselőt illene válaszolnia.

Mint az kiderült, a település nagyközséggé válása kapcsán volt egy összehívott vacsora, a Halászcsárda étteremben, ahol 42 fő jelent meg, és a költségek 50%-át Szeles András Alpolgármester finanszírozta, így a vacsora költségeiről nem tudott tájékoztatni a polgármester. Mondván ő nem turkálhat más zsebében, és ilyen költség keret nincs, hogy vacsora költség keret.

Hogy miért nem lettem én tájékoztatva, esetleg meghívva, azt a választ kaptam Ők meghívtak. Majd egy jó félórás kocsmai beszélgetés után, ahol a polgármester több alkalommal TESO-nak szólított, azért kibújt a szög a zsákból.

Szeles András szerint mindenki meg lett hívva, aki tette a nagyközséggé válásért, lehet úgy gondolták, akik a meghívókat kiküldték /hogy kik azt nem sikerült kideríteni, talán ufók voltak/, hogy én nem tettem hozzá semmit ehhez. Csak megjegyezném, a népesség számának egy bizonyos szintje felett van rá mód, hogy egy település nagyközségéggé váljon, plusz kell infrastruktúra, stb…stb…

Odáig jutott a település önkormányzata, és hivatala, hogy egy ilyen egyszerű kérdésre sem tud, vagy akar válaszolni, hanem inkább egy kocsmai szintű vitatkozásban hord össze hetet-havat.

Lehet, úgy kellett volna kérdeznem a könnyebb megértés miatt:

Írtam ide kettő sort, de annál hogy itt megjelenjen én, és aki olvassa a honlapot sokkal intelligensebb …………..TESO!

 

u.i: állítólag ismét felszólít az testület adóbehajtó része, rajtam kívül mindenki, hogy álljak be a sorba.