Bejelentkezés

Mondjon le, mert nem áll be a sorba!

Mondjon le, mert nem tud beállni a sorba!

 

Már sokadszorra hangzott el ez a komoly, számomra semmit nem jelentő mondat, részemről nem sokra tartott emberektől. El kell szomorítanom ismét a kis csapatot, nem fogok lemondani, bár megtesznek minden tőlük telhetőt ezért.

-      járási hivatal építésügyi feljelentgetések /ebben az irodában ül a polgármesterünk felesége is/

-      járási hivatal közlekedési osztály feljelentgetés

-      országos közlekedés felügyelet feljelentgetés

-      adóhatóság végrehajtási eljárás /a járási hivatal építési osztályának a kezdeményezésére/

-      ügyészségi feljelentés

-      bírósági feljelentés

Hát ide jutott ez a település, van Mészáros Gyulánk, Soros Istvánunk, de ellenzéki Bélánk, Józsefünk, és még sorolhatnám. Nem kell menni innen sehová, a mostani csapat ide hoz mindent, amit a nagyoktól megtanult, a tanácsi rendszerben mert akkor is bent pöffeszkedet némelyikük a települési rendszerben,és az azóta rendszerváltásnak nevezett időszakban szintén.

- Én, mint képviselő, valóban nem veszek részt a település kifosztásában, és a bulikban.

-      -  Nem szavaztam meg az adót /ingatlan, és telek adó/, mert át kellett venni az iskolát üzemeltetni, itt megjegyezném már nem is mi üzemeltetjük, mert visszavették.

-      - A külkapcsolatinak csúfolt bulikon, és utazásokon.

-      - A vip. asztalos ingyen evés, iváson (bor, sör, stb.. fesztiválok).

-      - A bizottsági üléseken ahol nem vagyok tag, és úgy szavaznak meg több millió forintot, hogy azt sem tudják, a polgármester mire akarja költeni, (pl. posta előtti parkoló)

-      - Megszerveztük a körforgalmas demonstrációt, egészen a minisztériumig elmentünk, és el fogunk menni ismét (az 1200 aláírásban nincs benn az ő aláírásuk, mert még arra sem voltak hajlandók, hogy 2 másodpercet szánjanak rá 2013-ban)

-      - Több költséget kikértem, de nem kaptam meg, van amit csak pénzért adtak volna át.

-      - Jutalmakról próbáltam meg KÖZÉRDEKŰ adatokat bekérni, nem kaptam.

-      - Az önkormányzati képviselői tiszteletdíjakat kértem ki, de ezt sem kaptam meg (lehet olyan pofátlanul magas, nem merték nyilvánosságra hozni)

Röviden, míg a következő választás el nem jön, addig én ezen a munkán nem változtatok, hacsak hirtelen meg nem világosodik a csapat, és fent nem lesz a település honlapján az összes ilyen válasz, természetesen hihető formában.

 

Itt olvasható a mostani határozat, mindenkire rábíznám, mit gondol róla, vagy rólam.