Bejelentkezés

Illegális bevándorlók tömeges betelepítése ellen határozat!

 

 

Illegális bevándorlók tömeges betelepítése ellen határozat!

 

A mai testületi ülésen volt egy napirendi pont, amit természetesen, min ahogy azt jó káderekhez illik, el is fogadott az együtt gondolkodók társasága.

 

Ahogy azt már olvasni lehetett, Szita Károly a Megye Jogú Városok Szövetségének elnöke, felhívással fordult hazánk valamennyi polgármesteréhez. A hazafias gondolatok célpontja ismét a civil szervezetek voltak, akik közt mint tudjuk vannak menhelyeket is működtető szervezetek, de hajléktalanok ételosztását is évek óta bonyolító civilek. Így nézve a civil szervezetek összemosása, picit sem hazafias ügy, főleg hogy az ételosztásokat is ellehetetlenítette több FIDESZ-es önkormányzat.

 

Kértem a testületi pontba foglaljuk, hogy nem csak az illegális bevándorlókat szeretnénk megállítani, és az Őket segítőket, hanem a letelepedési kötvénnyel üzletelő bűnözőket és ügyfeleiket, de az ukrán magyar kettősállam polgárságot jó pénzért segítőket is. Természetesen nem szavazták meg a plusz kiegészítést, így marad a boszorkányüldözés, és a lakók riogatása.

 

A mai politikai hatalom, titokban beengedett (bekopogtató) több mint 2300 embert, ezen kívül a letelepedési biznisszel bejött több mint 23 000 ember Magyarországra, az ukrán magyar kettősállampolgár biznisszel szintén több ezek ember jött be, menekült bűnözők, ki pedig nyugdíj biznisz miatt. Szerintem erről is kell beszélni, sőt erről kell igazán. Már évek óta Európában egy párt van, aki haszonszerzés címén, egy város lakóinak megfelelő, a világ szinte minden részéről érkező embereket engedett be Magyarországra, és azon keresztül Európába.

 

Megnéztem vajon hol bérelnének a civilek, nálunk irodát, hogy onnan szervezkedjenek, hát van választék!