Bejelentkezés

Még mindig Zöldben gondolkodnánk, ha tudnánk!

{fsend}

Gondoltam naivan - mivel a múlt hét délelőtti megnyitón nem tudtam részt venni - megnézem a parkot, és leülök egy kicsit valamelyik padra.

 


Már a megnyitó is elég furán, csütörtök délelőttre lett meghirdetve. Ha nem lennék ennyire „naiv”, még azt gondolnám direkt ilyen időpontban lett tartva a megnyitó, hiszen ilyenkor majd mindenki dolgozik még, így el sem tud menni. No de ne legyek ennyire furkálós, biztosan csak elnézték a napot, és azt hitték a szervezők, ez a nap szombat, és nem csütörtök.

Velem is előfordul, hogy keverem a napokat. :-)

No de térjünk vissza az esti sétára a parkban, ami meghiúsult, mert be van zárva. Egy elég magas kerítéssel,hogy véletlen se lehessen bejutni.


Kaptam már rá választ, mikor kérdeztem miért is nem látogatható? Azért e fene nagy védelem, mert kitapossák a fűmagot, és csak a második kaszálás után lehet, megnyitni a kertet a látogatók előtt.

Hát erről ennyit, több tíz milliós projektünk kertje, zárva, és csak bízhatunk benne, hogy olyan gyorsan nő majd a fű benn, mint az előtte futó gyalogútnak nevezett kavicsos sávban.

A képeken is látszik a járda már füves, igaz azt nem is zárták le.