Bejelentkezés

Mi is történt idén Cserszegtomajon?

 

31 cikk jelent meg honlapomon 2013-ban, ezért úgy döntöttem kiemelek pár gondolatot, amelyek segítenek megérteni hogyan is jutottunk idáig.

Január 19-i cikkemben a jutalmazási szokásokat feszegettem.

Január 31-én levélben kértem adatokat a képviselők javadalmazásáról 2010 és 2011 évekről

Február 17-én jelent meg a Álláslehetőség Cserszegtomajon cikk. Ezt követte 22-én egy cikk melyben véleményemet is kifejtettem.

A második cikkből egy idézet: "a jelenlegi munkatárs neve Süliné ELEKES Éva. A neve miatt, mert ő is Elekes, mint Én. ... Mivel velem nem tudnak mit tenni, ezért megtámadták aki alkalmazásban áll, ismét."

{fshare id=157}

kép forrása: economictimes.indiatimes.com
 
 

Február 19-i ülés anyagában közzé tettem a fenti levélre adott választ.

Február 27-i ülés első napirendi pontja is az általam felvetett (bár másik) téma volt.

Március 27-i testületi ülés anyagában került nyilvánosságra a hóeltakarítás költsége először. Utána ez az összeg növekedett.

Április 24-én Cserszegtomaj alpolgármester asszonya Kőműves Károlyné lemondott alpolgármesteri tisztéről. Máig nincs alpolgármesterünk.

Május 22-i rendkívüli testületi ülésen döntés született a feljelentésemről. Máig nem kaptam erről további tájékoztatást sem írásban, sem szóban.

Májusi hírlevelemben hoztam nyilvánosságra, hogy a fenti adatkérésem egyik "eredményeként" csökkentették a képviselői juttatásomat: "Az Ön által feltett kérdések alapján megállapítást nyert, hogy Ön a jogszabály alapján járó 46 380 forint tiszteletdíjjal (ami az alapdíj) szemben 51 018 forint tiszteletdíjban részesült, aminek felülvizsgálata iránt intézkedtem."

Fentiek miatt számomra teljesen egyértelmű mire megy ki a játék. Ha nem sikerült leállítani engem megmondóemberekkel, fizetéscsökkentéssel, feljelentéssel hát a következő lépés Évi elmozdítása. Igaz munkájával kapcsolatosan semmilyen kifogás nem merült fel, de ő is Elekes, ami úgy látszik elég az "összeférhetetlenséghez".

Gondolom még azok közül is sokan értetlenül nézik mi is történik nálunk, akik a mostani polgármesterünk mellett szavaztak, Önök ezt szerették volna? Én nem hiszem. A honlapomon lévő ADATOK, nem itt kellene hogy szerepeljenek, hanem a településünk honlapján. Persze akkor számon kérhető, esetleg láthatóakká válnának a pazarló kiadások, hogy mást ne említsek. Kicsit elszomorít, hogy ilyen hozzáállással, ami a településünk "első" emberét fémjelzi, el lehet jutni idáig. A feljelentésem is az Önök, vagyis a mi pénzünkből lesz finanszírozva, de védekeznem már természetesen a saját költségemen kell. Személy szerint már várom, hogy végre találkozzunk egy olyan helyen, ahol a szavaknak és az eddigi tetteknek súlya van. Településünkön addig nem lesz rend, és érdemi változás, míg ezek az emberek a helyükön vannak. Egy egyszerű hasonlattal, hiába festek le egy ócska verdát, az még attól egy régi, vacak autó marad, csak legfeljebb szebbnek látszik.