Bejelentkezés

Cserép vaskereskedés előtti buszmegálló avatása

Cserép vaskereskedés előtti buszmegálló avatása

 

http://cserszegtomajelekes.hu/index.php/2010-es-valasztasok/89-prezentacio


 

Vajon minek is került elő ez a kép, a 2010. évi választási anyagomból? - kérdezhetnék páran

 

Még a választási programomban írtam pár gondolatot, mire is fordíthatnánk még erőforrásokat Cserszegtomaj költségvetéséből. Ezeknek a tételeknek többsége, átgondolt előkészítést, és akár több évi tervezést igényel. Vannak viszont olyan ötletek is a sorban, amikhez csak egy minimális akarat, és pár százezer forint megléte szükségeltetik.

Ilyen volt a Cserép vaskereskedés előtti, és a Dobogó majori buszmegálló ötlete is, de ide sorolhatnám akár a hiányzó gyalogátkelő helyek kiépítését.

Több fontos beruházás, mint a gyalogátkelő, és a járdák személyes, kicsinyes, gőgösködés miatt nem tud megvalósulni, de erről már írtam, kik és miért nem hajlandóak megszavazni, ezeket a beruházási szándékokat.

Én személy szerint örülök, hogy végre van buszmegálló a kereskedés előtt, még akkor is ha a focipálya lelátóiból lett felhasználva erre a célra. Remélem, a másik minél előbb kikerül a Dobogó majori megállóba, hogy az ott várakozók is le tudjanak ülni, és ne ázzanak, ha esik az eső. Bár oda érdemes lenne egy komolyabb megálló, hiszen Hévíz felől érkező turisták, ezt látják meg szinte elsőként településünkből. Nem biztos, hogy jó lenne, ha ez a kép egy kiöregedet szurkolói építmény lenne, bár a mostani helyzetnél minden megoldás jobb.

Remélem, mivel tudom olvasgatják cikkeimet a település jelenlegi „erős emberei”, használnak fel belőle még pár mindenki számára fontos, településünket élhetőbbé tevő ötletet. 

Az egy kicsit elszomorító, hogy mind ez csak a választások előtt lett fontos, de legalább készülnek beruházások a mi pénzünkön, nekünk. Nem csak a rendezvények számának, és időtartamának növelése, ingyen ételosztogatás rendezvényeken, pár „választó” kirándultatása, vacsoráztatása, TV ajándékozása, és sorolhatnám még mi mindenre van keret, a gyalog átkelő, járda, és nem írnám le újra mi mindennel szemben.

 

2012. októberi újságomban is szerepelnek ezek a gondolatok, ennek a megjelenése után lett elkülönítve az 500 000 Ft-os keret a megvalósításra.

http://cserszegtomajelekes.hu/index.php/hirlevel/88-2012-oktoberi-hirlevel

 

 

 

 

Mint az átadás időpontján is látszik, megint egy munkavállaló párti időpontot sikerült kitűzni. J