Bejelentkezés

Adományokat gyűjtöttünk


Adományokat gyűjtöttünk

 

Soha ne feledkezzünk meg róluk, akiknek hangja ma nem bír szárnyalni, nem tudják Karácsony szellemét szívükbe engedni, hiszen sok esetben még ételt sem tudnak az asztalra varázsolni önmaguknak és szeretteiknek. Azonban mindig jön valaki, valakik, akiknek a szívük meghallják mások kétségbeesett hangját, és együtt hallatják saját hangjukkal az övéket. Ekkor újra szárnyara kaphatnak a megtört lelkek, mert a jóság ízétől megrészegülten újra megterülnek az asztalok.


A Magyar Máltai Szeretetszolgálat adományokat gyűjtött, Karácsony előtti hetekben önkéntes segítők közreműködésével, a Spar és Interspar  üzleteiben országszerte. Én a hévízi Spar üzletben segítettem újra e tevékenységet. Örömmel töltött el, hogy ha keveset is, de tehettem valamit azért, hogy másoknak is boldogabb legyen az ünnepe. Az ember azzá lesz, amivé teszi magát. Az a hatalom uralkodik benne, aminek odaadja magát.  E hatalom ma nem szólt másról, mint az önzetlen másokért való tenni akarásról.

Köszönet mindenkinek, aki adományozott és mindenkinek, aki ezen önkéntes mozgalom tagjaként velem együtt segítette e kezdeményezés megvalósulását.

Ha valaki tud segíteni a továbbiakban a következő címen személyesen, vagy a lenti bankszámlaszámon teheti meg:

Gondviselés Háza

8360 Keszthely, Eötvös u. 1.

 

Bankszámlaszám:

11784009-20201162