Bejelentkezés

Ismét romba döntötte a polgármester a 2005-ben átadott új épületet

A mai napon 2014. május 24-én délelőtt hangos kalapálásra, vésésre lettünk figyelmesek mi, akik a Hivatal épülete mellett lakunk.

Mi az oka?

Ki vés a választás előtt egy nappal a Hivatalban?

Lehet-e ekkora átjáró ház a választási lapok mellett?

Mennyibe fog ez megint kerülni?

Egyáltalán mit csinálnak ott, már megint pár évvel azután, hogy szétverték az egész épületet, ami akkor még csak 5 éves volt?


Ezek után sétáltam át.

A képeket a 2014. május 24. szombaton készítettem délelőtt 10 órakor, senki nem kérdezte mit akarok, és simán besétáltam az épületbe. A felső részen folyt a munka, a falugazda új, pár éve átadott irodájában, és az étkező falát bontották. A képeken jól látszik mi történt pár óra alatt. A hátsó bejárat mellett a zöld terület fel lett túrva, és a törmelék beleszórva, majd jön rá egy kis föld, és el is tűnt a sok szemét, ez is jól látszik az első két képen.

Itt csak egy kérdést tennék fel, Cserszegtomaj „Zöldben Gondolkodik”?

Miután elkészítettem a képeket, Dr. Milus Lajossal beszéltem a munkákról.

Kérdésemre hol vannak a bekért árajánlatok, költség kalkulációk, határozatok a munka végzéséről, elrendeléséről azt a választ kaptam, a polgármester rendelte el, és a jövő heti testületi ülésen lesz tárgyalva, az árajánlatokról és mennyibe fog kerülni nem tudott, szerintem inkább nem akart választ adni.

Mikor elmondtam, az előző átépítés több milliós költségét is utólag papírozták le, a pénzügyi bizottsági döntés, és a testületi döntés teljes hiányában lett elvégezve akkor is a munka, ami jogszerűtlen, nem kaptam semmi választ.

A válasza az átépítés szükségességéről, az új dolgozók miatt van szükség a plusz helyre.

Az ezelőtti testületi döntésen, csak egy plusz fő szerepelt, az új Hivatali munkavállalók között, és egy részmunkaidős a teleházba. Itt még az átépítés szükségességeként azt is megemlítette, hogy az irattár két helyen van, és ezt kell összevonni. Ez megint csak butaság, hiszen nem a képeken látszó helyen lesz az összevont irattár, gondolom. Már csak azért is, mert nem hiszem, hogy az emeltre cipelik fel az iratokat.