Bejelentkezés

Adatközlés helyett lejáratás

Kedves olvasók, íme a mai magyar társadalom egyik újabb szemete.

A mi pénzünkön, nekünk szól a semmiről. Se egy részletesebb költség keret bemutatás, pályázati tevékenységekről beszámoló, vagy bármi, ami nem a dáridózásról szól. A költségvetési fő összegek bemutatása nem sokat mond így, településünknek mindig is plusz megtakarítása volt, még 2010-ben is, mikor az Úr átvette az önkormányzatot. Ráadásul akkor egy nagy összeg el is volt téve, az iskola felújítási projektre.

Az emlegetett köztartozási regisztrációt pedig elfogadta a testület az év végi testületi ülésén, az én regisztrációmat is, így ez a pár mondat is hazugság, de ezt már megszokhattuk mi, akik a színfalak mögé is látunk. A hibám annyi volt, a régi adatlapot töltöttem ki, ami már elévült, de valahogy mégis hozzáférhető a NAV oldalán. Ezen kívül, ha lenne is köztartozásom, azt 60 napon belül kifizethetném a felszólítás után. Amúgy az összes adat, és a felolvasott sajtcédula már egy ideje olvasható a honlapon.Viszont ami nem olvasható, az a tisztelt képviselők javadalmazása, és a 2014-ben megszavaztatott jutalmak összege név szerint.

Hogy miért?
Mert nem kaptam rá választ, pedig írásban tettem fel kérdésemet, 2015.02.02-én.

Csak az én javadalmazásomat tudom megosztani Önökkel, az 0 Forint 2015.02.01-től

Íme az emlegetett köztartozás mentesség:

Bárki ellenőrizheti a NAV honlapján:

http://www.nav.gov.hu/nav/adatbazisok/koztartozasmentes/egyszeru_lekerdezes/egyszeru_lekerdezes_lekerdezes


A felvétel nekem is jól esett, végre újra kimondták, nem tartozom ehhez a tékozló, pazarló, tényeket ferdítő társasághoz, aki magára ismer, egész nyugodtam megsértődhet.

És íme a mi pénzünkön készült, természetesen nem tudjuk mennyiért, valami:
http://www.monitormagazin.hu/video/hirek-kepekben---cserszegtomaj---ii-1-

Ugyanez a Youtube-on: https://www.youtube.com/watch?v=c-K9weLQdYM