Bejelentkezés

Tapolcai piacon voltunk, Sencz Andrással a Momentum Mozgalom keszthelyi tagjával!

Tapolcai piacon voltunk, Sencz Andrással a Momentum Mozgalom keszthelyi tagjával!

Bár a piacon jártunk, de nem vásárolni mentünk kizárólag, a nem régen alakult Momentum Mozgalom tapolcai kitelepülését néztük meg.

A párttá alakult mozgalom, az országjárása után kezdett bele pár hónapja, a helyi szervezetek életre hívásának. A piac elé szervezett lakossági tájékoztatás célja is az volt, hogy megismerhessék a helyi Momentumosokat, beszélgethessenek velük, kikérjék véleményük, elmondhassák problémáikat, ötleteiket, akár támogathassák a mozgalmat. Ami feltűnően pozitív volt számomra, nem csak a dicséreteket hallgatták meg, hanem a kritikákat, ellentétes nézeteket is.

Tapolca lakói sok hasznos információt osztottak meg a mozgalom tagjaival, a beszélgetések során látható, az ország lakóinak többsége jól tájékozott, még az irányított, lassan monopolhelyzetű kormányzati irányítású média ellenére is.

Ha érdekelnek a Momentum további rendezvényei, és a mozgalom, követheted őket a:

 

-         momentum.hu oldalon, vagy akár az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre írt levéllel segíthetek a kapcsolatfelvételben.