Bejelentkezés

hol-sirjaink-domborulnak-unokaink-leborulnak  Hol sírjaink domborulnak, unokáink leborulnak…..    Ma is szembesülnöm kellett mennyire nem...
236

II. forgalomlassító demonstráció az ígért körforgalomért!

II. forgalomlassító demonstráció az ígért körforgalomért!

Sajnos nem sikerült kellő figyelmet kicsikarni a biztonságunk, nyugodtabb életünk reményében. Az első demonstrációnk, ami még tavasszal volt szakadó esőben, annyit azért elért, hogy a figyelmet ismét felhívta a balesetekre, és a kérésünkre, hogy végre elkészüljön a 2013-ban beígért körforgalom.

Lehet, páran azt hiszik, majd előbb vagy utóbb kifulladnak, és csend lesz.

Őket elkeseríteném, ez a kereszteződés nem csak nekünk demonstrálónak okoz problémát, hanem minden ezt a veszélyes szakaszt használó lakónak, látogatónak, telektulajdonosnak, és sorolhatnám. Lehet lesz aki a 10., vagy a 15. demonstráción már nem lesz ott, de helyette sajnos mindig lesz új, és újabb balesetet szenvedett ember, aki felemeli a hangját. Teszi mindezt addig, míg itt végre nem épül meg a már többször beígért körforgalom.

 

Várunk mindenkit, aki szeretne tenni a saját, és családja biztonságáért 2017.10.20-án a demonstrációnkra.

Büszke vagyok rá, hogy a mi kis régiónk politikusai, egy fontos ügy kapcsán, félre tudják tenni pártpolitikai nézeteltéréseiket, és kiállnak egy emberként, a lakók biztonság érdekében.