Bejelentkezés

Elekes István a Momentum Mozgalom országgyűlési képviselő jelöltje Zala 2-es körzet.

Elekes István a Momentum Mozgalom országgyűlési képviselő jelöltje Zala 2-es körzet. 

A mai napon, hivatalosan is a Momentum Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje lettem Zala megyében.

Gondolom, akik követték egy ideje munkásságomat, azoknak nem meglepő a bejelentés. Önkormányzati képviselőségem alatt is nagy kritikusa voltam, és leszek, az eluralkodó, rendszerszintűre emelt urambátyám Magyarországnak.

Már 2010-ben is szerettem volna, ha a fiatalok végre felemelik a hangjukat, és hajlandóak kiállni magukért, a korosztályuk problémáiért, a jövőjükért. Sajnos ezt helyi, önkormányzati szinten nem sikerült megértetni akkor, és 2014-ben sem a mi zalai fiataljainkkal. Viszont mára alakult egy mozgalom, akik végre betölthetik azt az űrt, ami már évtizedek óta tátong a magyar politikában. Bízom benne, bennük, hogy a már 27 év óta várt rendszerváltás végre eljön.

Én, mint pártoló tag kerültem a listára, és a koromból adódóan sem vagyok a fiatal generáció része, de itt lehetek, és ez ennek a mozgalomnak a nagyon komoly ereje. Akik eddig megszólták a Momentum Mozgalmat, azok most elgondolkodhatnak, nem csak pártagok a jelöltek, nem csak 20 éves fiatalok, hanem sok civil, volt országgyűlési képviselő, tanár, orvos, jogász, és még sorolhatnám kik szerepelnek a listán.

Nekem megtiszteltetés a bizalom részükről, hogy alkalmasnak találtak, és minden indulónak sok sikert kívánok.