Bejelentkezés

Karácsonyi adományok otthonra találtak

 

2017. december 18-án, hétfőn kiszállítottuk az összes adományt, melyet karácsonyra gyűjtöttünk az állami gondozott gyermekek részére.

A keszthelyi Interspar üzletben válogattuk szét a felajánlásokat, és innét indultunk útra a sok játékkal, kis ruhákkal, édességekkel a két otthonba. Köszönet az Interspar üzlethálózatnak, hogy biztosították a gyűjtési helyszíneket 3 városban is. Az adományokat kétfelé osztottuk, hiszen két otthon lakóinak karácsonyát szerettük volna örömtelibbé varázsolni.

 

Első utunk a Marcaliban található gyermekotthonba vezetett, ahol az intézményvezető várt ránk és segítettek a sok ajándék kipakolásában. Adományaink az előtérben található szépen feldíszített karácsonyfa alá kerültek. Ezt követően körbevezettek bennünket az intézményben. Mivel délelőtt jártunk ott, így csak az apróságokkal tudtunk találkozni, akik még nem jártak óvodába. A csecsemőotthonban csodálatos mosolygós kisbabák néztek ránk nagy szemekkel, persze volt, aki csak egy kis ölelésre vágyott és a gondozó hölgy karjaiban nyugodott meg. Nekünk, mint szülők, akik bármit megtennék saját gyermekünkért, elmondhatatlan érzés volt ott lenni, és szembesülni az Ő sorukkal. Bárcsak többet tehetnénk… De örülünk, hogy e „kis lépést” már megtettük, mert erre építve már fontolgattuk is a következő lépéseket, mert kell hogy foglalkozzunk velük!  

Ezt követően az adományok másik felét a Zalaegerszegen található gyermekotthonba szállítottuk. Kisbicikli, autók, játékok, édességek és sok-sok más kisebb-nagyobb ajándékok kerültek újra a gyermekekhez.

 

Nagyon szépen köszönjük, hogy segítettek a két gyermekotthon lakóinak karácsonyát örömtelibbé varázsolni.

Kívánok Önöknek nagyon boldog, békés, szeretetteljes ünnepeket!

 

Az ajándékok átadásáról készített kisfilmünket itt megtekinthetik:

Megérkeztek a karácsonyi adományok az otthonokba.