Bejelentkezés

„Magyarország, ahol az arcodban láttam a magam arcát.”

Magyarország, ahol az arcodban láttam a magam arcát.”

Nyáron, páran kitakarítottuk ennek a 140 éves keresztnek a környékét, szép lett, többen felkeresik nap mint nap, mikor erre járnak. Láttam itt ücsörögni pihenni, kutyát sétáltató keszthelyieket, de biciklivel érkező turistákat is. Szépen lassan elfogadták, ez a hely ahol jó egy kicsit ücsörögni, süttetni a napon magunkat, vagy csak beszélgetni egy kicsit. Volt hogy a kereszt tövében, mikor arra jártam reggel, egy család sátra állt, ők ott aludtak és élvezték a hely adta nyugalmat.

Ma viszont ez a kép fogadott, mikor arra kocogtam!

Elsőként felháborított amit láttam, és tudom nem lett volna szerencsés ha találkozom a „szállítóval”, nem csak neki nekem sem.

Mire viszont haza értem (kb. 15 perc), oda jutottam a látottakkal kapcsolatba, hogy nem vagyunk ilyenek. Van pár ember, szerencsére ők a kisebbség, akik nem tisztelnek se embert, és a mi esetünkben istent se.

Nem vagyok hajlandó elfogadni az ilyen hozzá állást, a szemetet el fogjuk tüntetni, a helyet is folyamatosan rendbe tartjuk, ahogy eddig. Mi így szeretjük, és tenni is fogunk érte, hogy így maradjon. Ahhoz hogy az országunk olyan hely legyen ahol jó élni, ahová jó hazajönni, nekünk is tennünk kell, és nem szabad, hogy ilyen emberek kedvünket szegjék.