Bejelentkezés

Szüreti Program Településünkön

Cserszegtomaj szüreti felvonulás!

 

Cserszegtomajon a 2012-es évi szüreti felvonulás, délután 15:00-kor indult az Európa térről, majd megállt a menet a Kucorba, ahol mint minden alkalommal nagyon szívélyes fogadtatásban volt része a menetnek. Itt előadást láthattunk, hallhattunk az Aranykorúak Nyugdíjas Klubjától, és az iskola tanulói adtak elő egy táncos koreográfiát, az egybegyűlt lakóknak. A műsorban résztvevők, és a menetben helytálló szállítónk fáradozásai, és jó kedélyük, minden megállónál nagy sikert aratott, köszönet az önzetlen munkájukért, amivel megszínesítik a felvonulások hangulatát.

17-órától láthattunk több műsort is az iskola udvarán felállított színpadon, 19:30-tól padig a CASINO együttes szolgáltatta a zenét, a báli hangulat megteremtése érdekében.

Ami számomra érthetetlen, az  a „terülj- terülj  asztalkám” című fejezet, ami több rendezvényünkön is előjön.  Indulatokat ébresztő, mikor több tállal hurcolásznak húsokat, és mindenféle ételeket egy „bizonyos „ asztaltársasághoz, főként látva azt, akik igazán érdemelnék, még egy palack vizet sem kapnak. Véleményem szerint a vendégeinket egy palackborral, és pár tál pogácsával is megvendégelhetnénk, akinek pedig nem tetszik vendéglátásuk, és nem azért jön el hozzánk, hogy velünk ünnepeljenek, akkor rájuk nincs szükség a rendezvényeinken.

No de inkább nézzünk pár fotót, és a szép pillanatokra emlékezzünk: